Search for content, post, videos

Hibrid idealnog muškarca za 2018. i kako ga nakalemiti

hibrid
hibrid

cekajuci hibrid musarca

Hibrid je jedna od najmoćnijih reči u sferi poljoprivrede, međutim uveliko primenljiv i u mnogim drugim sferama ljudskog delovanja. Šta je neophodno učiniti da bi se od dlakave breskve dobila nektarina, tj. od običnog muža i muškarca – supermen? Ali ne Klark Kent, on je već viđen. Osim toga Kristofer Riv i nije bio baš neki frajer.

Najlepše oči na svetu sigurno ima onaj tamnoputi momak iz spota Toni Braxton. Onaj ko ga se ne seća, sigurno je rođen nakon 1990. Dakle, pronašli smo oči. Pogled, hm. Ko ima najbolji pogled? Pogled neki “fusion” Joseph Fiennes-a i Alec Baldwin-a. Možda ipak da ima i jedno oko kao Alec, ipak je on osvojio Kim, jednu od najlepših žena sveta – ikada. Pa to je nešto kao David Bowie, samo malo bolje.

Osmeh Bruce Willis-a – to bez daljnjeg, i telo Samuel L Jackson-a ili Michael Jordan-a, iz mlađih dana.

Fizikus je, ipak, podložniji i mnogo lakši za kalemljene od karaktera svog hibrid muškarca, koji svaka žena sanja.

Duhovit, a ozbiljan

Bez smeha nema ni sreće u svakodnevnom životu, a bez ozbiljnosti ne postoji odgovornost. Odnos 50:50 %.

Seksi ali uzdržan

Lepo je da sve te žene žele baš njega, a on tako celim tim svojim seksi bićem pripada samo vama. Malo verovatno. “Ali nada zadnja umire”, niko ne sme da nam zabrani da sanjamo.

Vidljiv i nevidljiv

Postoje dani u mesecu kada je ženama pažnja izuzetno važna. Tada bi mogao da bude jako vidljiv i u što većim količinama. Kada nastupe neki drugi dani, oni naporni, lepo bi bilo da ga jednostavno nema. Ili da se šunja. Bilo bi dobro da ponekad može i ona da prođe nevidljiva pored njega. Naročito sa kesama, kada se vraća iz kupovine.

Mačo koji zna da kuva

U trenutno popularnoj ruskoj seriji o tom nekom famoznom restoranu, dokazano je da mladi alfa može itekako dobro da kuva. Kako u kuhinji tako i u spavaćoj sobi.

I još mnogo toga… Pametan kao Tesla, sposoban kao JP Morgan. Mlad – zreo i zreo ali mlađahan… Sigurno bi i nakon najduže liste zahteva na svetu, ipak neka od nas pronašla neku nit koja mu fali.