Search for content, post, videos

FETIŠ – Visa, Master, debit, keš, selfie, Facebook , Instagram…

fetiš novac
fetiš novac

afrodizijak koji ne bledi

Fetiš ili u današnjem vremenu MUST HAVE – ono nešto, kako bi mogle da doživite vrhunac.

Prošle su sve one decenije i godine kada je za orgazam bilo potrebno otprilike dvoje, razmena energije i još koječega.

Sada predigra počinje u FOOD COURT-u šoping centra Ušće, igra se nastavlja u XYZ prodavnici, a vrhunac se postiže provlačenjem kartice. Ljubljenje i maženje je postovanje selfija na Instagramu u najnovijim krpicama, jer ako to drugi ne mogu da vide, zbog čega ste se toliko preznojavale u kabinama isprobavajući idealne kombinacije za fotke.

Koliko samo uveseljavaju vaše prijatelje i pratioce te fotke, svi su oduševljeni, vi ste prelepi i pritom nikad niste dosadni jer stalno apdejtujete svoj garderober. Ima li uopšte nešto važnije na svetu za savremenu ženu od deljenja svakodnevnice sa 595 najbližih prijatelja?!

Ukoliko je ovo vaša situacija znači da ste već pametno birale. Za one koje nisu, neka nastave da čitaju…

Ko se još loži na dugovanje za struju, kome je fetiš potrošačka korpa?! Koja bi tragedija bila da sa partnerom morate u Grčku ili Crnu Goru na more, možda čak i  gore da se propusti letovanje?! Da vam fotke na društvenim mrežama budu pune otrcanih menija na srpskom iz grčkih restorana?! Pa vi ste bar zaslužili “all inclusive za bogate” na nekoj egzotičnoj destinaciji. Pažljivo birajte, gledajte naspram sebe, lepota nije precenjena, pa šta je sa sajtom za prodavanje nevinosti?! Te divne čedne devojke samo su htele da plate školarine ne opterećujući roditelje.

A vi pamet u glavu…

Ne dozvolite svom srcu da se vine i prepusti slučaju, još gore hemiji, otvorite dobro oči i pronađite vezu u kreditnom birou. Kad subotom upoznate frajera u gradu, držite se gesla “zovem te ja”, uzmete broj telefona i strpljena-spašena.

Kad osvane ponedeljak, vašu vezu u kreditnom birou angažujte da lepo proveri koliko je gospodin solventan, da li će dobiti ili ne od vas, podrazumeva se – SMS.

 

Evo nekih primera pravih zgodnih mačo tipova na koje bi svi muškarci trebalo da se ugledaju:

1.Bernie Eccelstone

fetiš nije fetiš bez par miliona

bernie eccelstone

Pravi primer prelepog i zgodnog muškarca kojem je uspeh samo usputna stanica. Mamio je i namamio žene svojim stasom, šarmom, lepotom, visinom a nadasve skromnošću i štedljivošću. Tako da frajeru – ako nisi Ernie,  bolje bi ti bilo da si neki od sledećih na listi.

2.Bill Gates

fetič bill gates

bill gates siromah iz kraja

U cvetu mladosti i snage, muškarac koji pleni seksipilom, strašću i presađenom kosom boje lešnika. Pogled koji razoružava, mrači, oblači i skida donji veš. Važno je samo da Bili toliko pleni, da ženama ne preostaje ništa drugo nego da mu se zakunu na večnu vernost.

3.Carlos Slim

fetiš pre svega

carlos slim

Pastuv iz Meksika, uzavrela latinoamerička krv i brkovi koji neodoljivo žare. Kako reći “ne” ovakvoj lepoti, mladosti i ogromnom srcu. Srećnica je ona koja ga je ljubila.

Najverovatnije da propuštate priliku da jedan od ove trojice predivnih momaka bude vaš, a njegove kartice vaš fetiš, ali sada bar imate smernice za to – kako izgleda pravi muškarac.