Evo šta jedan pravi gospodin i džentlmen misli o ženama…

0
76
Evo šta jedan pravi gospodin i džentlmen misli o ženama...

Šta je danas definicija pojma “gospodin”?…U vremenu opšte zbunjenosti između ravnopravnosti polova, konzervativnih načela, moralnih vrednosti, sjajna tačka i jednostavne reči anonimnog autora ostavljaju bez teksta.

gospodin
dzentlmen zna

“Znaš, nisam ja nikada njih birao. One su birale mene, pored svih ostalih muškaraca. Birale su me lepotice, usamljene, udate, poslovne barakude i domaćice. Uvek sam se pitao – zašto ja? Prosečan, srednjih godina, ne naročito bogat. Svakoj sam postavljao isto pitanje – zašto ja kad može imati koga želi. Svaka mi je dala različit i često besmislen odgovor. Nisam to tada kapirao. Seti se koliko puta si video divnu ženu u društvu prosečnog muškarca?

Ne, nije uvek u pitanju novac. Nije. Ja sam tek nedavno shvatio zašto je to tako. Hoćeš i ti da saznaš? Čitaj pažljivo – nije bitno ko si i kakav si.

Bitno je da ona pored tebe blista, napreduje, oseća se posebnom, uživa u malim stvarima. To je bitno. Kada to znaš – svaka žena može biti tvoja.

Samo je potrebno da otkriješ šta emotivno želi, šta joj treba – i to joj daš. Kada shvati da je razumeš – biće tvoja. Zauvek.”

Koliko smo na stranputici međuljudskih odnosa, kada čovek mora da objasni u čemu je to “trik”. Jesu žene teške za razotkrivanje do kraja, ali zar nije baš u tome čar? Generalizacija žena, svodi nas upravo na seksualne objekte ili u poslednje vreme čak i neprijatelje muškog roda. Za hvala ovom dragom predstavniku jačeg pola što je podelio ovu priču sa nama!