Da li ste vanila ili čokolada tip? Evo šta to govori o vama!

0
70
Da li ste vanila ili čokolada tip? Evo šta to govori o vama!

 

Vanila ili čokolada. Osnovna podela među ljudima u dimenziji ukusa je upravo ta baršunasta vanila ili konkretna čokolada. Uvek smo jasno diferencirani u tome šta više volimo – proizvode od vanile ili pak one čokoladne. To govori mnogo o nama, a evo i šta:

 

vanila
vanila

Vanila

Predstavlja nežniju stranu čovečanstva, prosto je lepljiv taj ukus i miris. Ljudi koji je preferijaju su odmereni, fleksibilni i uglavnom staloženi. Kroz život se kreću raskrčenim putevima, a neretko i već utabanim stazama. Oni uživaju u hrani i vinu i rade stvari polako. Konzervativni su, ne donose odluke na prečac i uživaju u dugim i stabilnim vezama.

 

cokolada
cokolada

Čokolada 

Ne bi se moglo reći da je u svemu suprotna princezi vanili, ali postoje velike razlike. Njeni konzumenti imaju jak karakter, odlučnost, ponekad ekstremnu prirodu i naglost. “Čokoladna populacija” uživa u avanturama, slobodi i dalekim destinacijama. Oni su ti koji prave nove staze, menjaju postojeće i bivaju na začelju kolona. Više uživaju u seksu nego u poljupcima i predigri, više vole pića poput konjaka nego pivo.