Cipele sa njujorških modnih pista, sezona – proleće 2018

0
84
Cipele sa njujorških modnih pista

Srebro i crno –  sjajna kombinacija

Vesela kombinacija za prelaz iz zimskih dana u prolećne, kad udari prolećno sunce zaista biste sijali punim sjajem. Zanimljiva igra teksture i boja, daje vrlo autentičnu kombinaciju. Obzirom na to da su cipele  sa njujorške revije, najverovatnije i dovoljno nepristupačne da bi ih baš svi nosili po gradu.

Skoro neviđene ovako originalne i dobre cipele

Neverovatno originalne, pritom vrlo nosive, prosto neverovatno. Obično je slučaj kada su cipele krajnje originalne, podrazumeva se da je u njima nemoguće izaći iz kuće. Savršenstvo oblika, boje i modela podignuto na 12 cm štikle.

cipele
cipele ny

Barokne borosane

Spoj baroknog kičeraja i socrealizma osamdesetih i sedamdesetih izgleda upravo ovako. Sajan, zanimljiv spoj za najhrabrije među ženama. Za ovaj par  cipela druga žena će vam dati najlepši kompliment, dok će muškarac sigurno umreti od smeha.

cipele ny
cipele

Vratite me na početak veka

Povratak na početak XXI veka, u smislu mode izgledao bi upravo ovako. S tim da boje pripadaju nekom tek dolazećem vremenu, spoj starog i novog na zanimljiv način. Za one koji vole modu, ali nisu spremni za neke veće stilske iskorake.

cipele
ny revija

Nežno i Star Wars

Zanimljiv spoj tradicionalnih motiva i tkanine sa futurističkim oblikom pete. Sjajna kombinacija za one koji uživaju u kombinacijama odevnih predmeta u pastelnim bojama.

cipele
ny revija

Boje Osamdesetih

Jako zanimljiv odabir i kombinacija jarkih i pastelnih boja. Vrlo nosive cipele, koje se mogu uklopiti u razne stilove, zahvaljujući svojoj svedenosti. Uprkos tome, zaista odišu originalnošću, a čak izgledaju kao da su vrlo udobne.

cipele
ny revija