Search for content, post, videos

Christian Grey VS Mr.Big! A koga vi birate? Evo šta to govori o vama:

mr big

Christian Grey i Mr. Big su likovi poznati veoma širokoj javnosti. Gotovo sve žene širom sveta su barem čule za “Pedeset nijansi sive” ili okrznule pogledom kultnu seriju “Seks i grad”.

Sigurno posedujete dovoljno informacija o dvojici aktera, tačnije o njihovim ulogama, kako biste se operedelili za jednog od njih.

Evo šta vaš izbor govori o vama:

1. Christian Grey

christian grey

christian grey

Vi ste žena koja želi ne samo da bude osvojena, već i konstantno obožavana i obasipana pažnjom. To što vam se dopadaju bdsm igrice govori o vašoj seksualnoj zrelosti, u krajnjoj liniji, o manjku samopouzdanja i o konstantnoj potrebi da budete animirani.

Moć privlači svaku ženu, a vi ste definitivno ona koja privlači moćne muškarce. Ispod rezervisanog stava i ljušture, u vama se krije muza  koja kada oslobodi svoju maštu, postaje ljubavnica bez premca.

U stanju ste da zadržite svakog muškarca pored sebe zahvaljujući ogromnoj senzualnosti koju posedujete.  Niste egocentrični i vaš fokus u životu su prevashodno drugi ljudi. Humanitarni rad bi ispunio vaš život radošću i pravim smislom.

2. Mr. Big – “Zverka”

mr big

mr big

Na svom životnom putu donosili ste odluke isključivo kako je vama odgovaralo. Nikada se niste  povinovali pritiscima društva i okoline čak ni kada je to bilo poželjno. Vi ste neko ko preuzima odgovornost za sve svoje akcije i nemate problem da priznate da je neko drugi u pravu. Vaš izbor je Mr. Big jer vam je kod muškarca najbitniji intelekt, zrelost i podrška.

Puno energije i truda ulažete u ostvarenje svojih davno zacrtanih ciljeva. Još kao klinka ste često sanjarile, i tačno ste znale sa 15 godina  kako biste voleli da vaš život izgleda onog “jednog dana”.

To što vas  privlače stariji muškarci znači da želite da proživite više kroz tuđa iskustva, postavite milion sumanutih pitanja, uživate u anegdotama i najvažnije od svega, bez dileme – ostajete mala devojčica zauvek.