Test : na koju vas od ponuđenih boja podseća bivši dečko ?

0
110
Test : na koju vas od ponuđenih boja podseća bivši dečko ?
boja ljubavi
boja ljubavi

Zatvorite oči i pomislite na nekog bivšeg dečka. Koja od ponuđenih boja vas najviše podseća na njega? Zelena, bela, crna, žuta, crvena, plava ili narandžasta? Zabavni test donosi zabavne rezultate…

Zelena

Previše tolerancije u vezi uglavnom donosi rasplet u vidu raskida i hladjenje odnosa zbog manjka strasti. Postoji puno stvari u kojima ste uzivali zajedno, tako da je za vas bilo najbolje da ste bili samo prijatelji. Sličan se sličnom raduje da, ali kasnije kad veza već zadje u seniorsku dimenziju.

Bela

Raskid zbog razlike u principima i sagledavanja života uopšte. Možda se samo ljubav prerano desila. Neuskladjenost je donosila razmirice ali i iskustva koja ne biste imali da se niste sreli. Prva ljubav, prvi brak , to je bela boja – boja prevazidjenog odnosa.

Crna

Eros i Tanatos, igre i strast. Zanimljivo preplitanje duša i tela, sa akcentom na strast, pakao danju i uživanje noću. LJubomora je bila nepodnošljiva sa tendecijom rasta do nivoa nemanja slobode kretanja. Ovakve veze je bolje okončati na vreme pre nego što dobiju neki, čak moguće, fatalni ishod.

Žuta

Boja sunca ali i jeseni, najava zime i uspavanosti. Ova veza je prošla sve faze i okončala se bez većih skandala – takoreći sporazumno. Naročito taj prilog važi ukoliko je  razvod bio u pitanju. Možda ste neko vreme i patili ali ste ubrzo shvatili i jednostavno nastavili dalje.j On je na vas ostavio utisak samo na površini vašeg srca i duše.

Crvena

Već na početku je bilo jasno da to neće trajati zauvek.Spojio vas je pravi momenat i koje piće više nego običnož. Zajedno ste se provodili do prvih sunčevih zraka, bili su to izlasci za pamćenje. Kada ste saznali dovoljno jedno o drugom, đuskanje do zore postalo je dosadno. Nakon toga ste, ubrzo, nastavili potragu za gospodinom pravim.

Plava

Još uvek se pitate da li ste pogrešili a možda ste do sada već sigurni da ste napravili najveću grešku u životu. Da ste znali onda to što znate sad, ovaj dečko ne bi bio bivši. Za vas važi ona izreka”nikad se ne zna” šta sve može da se ponovi.

Narandžasta

Pobegli ste glavom bez obzira! On je bio previše očaran vama, toliko da je ženi poput vas to uskraćivalo vazduh. Bacao vam je ruže pod noge, ali… Ova situacija ne smeta svim ženama,jednostavno vi ste ta koja voli da postigne mnogo više od konstantne celodnevne posvećenosti partneru.