I accept

0
105
I accept

I accept – rečenica je koja mi se već nedeljama mota po glavi. Ne kao rečenica, nego kao mantra. Kao pomoć u životu i kao vodič kroz isti. Bio je to moj prvi video druženja sa Adriene. Više ništa drugo nisam morala da naučim – prihvatam sebe, prihvatam gde sam sa svim vrlinama i manama tog življenja. Ne razmišljam više o smislu života, već Smisao živim.

vanja vulin accept
vanja vulin

 

accept
vanja vulin

Kada sam se pre godinu i po dana vratila u svoj rodni gradić, nisam ni slutila da ću u njemu duže ostati. U Sombor me je doveo posao, a zadržala ljubav. Ljubav prema porodici, ljubav prema prijateljima, ljubav prema gradu… Ljubav prema Njemu. I tada sam shvatila sav Smisao – Živeti i Voleti u svom gradu. Pronaći u njemu sve lepo i uzdići ga na nivo hedonizma. I to je sva mudrost Života.

accept
vanja vulin

 

accept
vanja vulin

Zato sam ovde Danas. Želim da vas upoznam sa svim tim divnim, talentovanim ljudima kojima sam okružena. Želim da vidite potencijal ovog grada koji ja gledam svakodnevno. Jer je ogroman. Jer je Ogromnih ljudi zaista mnogo. Kroz svoj blog ću vas upoznavati sa njima, njihovim proizvodima, hobijima i vizijama. Njihovim ljubavima. Jer ljubav je ono čime želim da vas zarazim.

Pa, počnimo!

V.V.

accept
vanja vulin

Photo by Gregorio Rizzo

Izvor: Living and Loving in a small city