Široke pantalone ultra hit sezone, kako ih najbolje kombinovati

0
88
Široke pantalone ultra hit sezone
pantalone
trendovi 2016 i 2017

Odaberite pantalone skrojene u ravnoj liniji od butina do poda sa visokim strukom, one će izdužiti vašu figuru i naglasiti vaše obline. Ukoliko niste zadovoljni izgledom gornjeg dela tela, birajte komad sa odgovarajućim pojasom koji će vas “suziti” u tom predelu.

Birajte obuću koja će dati akcenat oblinama i izužiti vašu  figuru. Platforme i cipele sa štiklom pravi izbor za vas. Najlepše izgledaju nogavice koje ravno padaju bez stvaranja nabora.

Obavezno ukombinujte krop top, tanku bluzu ili košulju. Ovi komadi će savršeno da se nadovežu na široke dugačke pantalone i izbalansiraju vašu figuru.

Ukoliko želite ovu kombinaciju da obučete za posao – samo dodajte trendi dugački sako uskih revera. Sako može da bude čak i bele boje jer će se odlično uklopiti . Bilo koje široke pantalone savršeno će se uklopiti uz sako sa dvorednim kopčanjem. Ispod sakoa savetuje se krop top, minimalna bluza ili uska majica.

U toku jeseni i zime, probajte uz ove pantalone heklani džemper u neutralnoj boji ili usku rolku. Obavezno dodajte nakit sa akcentom na minđuše ili dugačku trendi ogrlicu kako se ne bi izgubila elegancija koju ovaj specifičan kroj ima. Nakit u fanky fazonu mogao bi da deluje suprotno, pa da elegantni look svede na casual.