Mesečni horoskop za oktobar 2017. godine

0
80
Mesečni horoskop za oktobar 2017. godine
oktobar 2017
horoskop za oktobar 2017

Ovan

Posao: Početkom meseca nije dobro da se prave planovi, jer će se izjaloviti. Ovnovima se savetuje da sami sebe preispitaju šta stvarno žele i do čega bi ubrzo mogli da dođu. Posle tog perioda mogu da krenu u planiraje akcija. Ovo nije vreme da se rasipa snaga. Mars nije najbolje pozicioniran da bi podržao sve poslovne aktivnosti. Krajem meseca će biti poboljšanje situacije na poslu. Brže se stiže do novca preko partnerskih odnosa i preko prijatelja.

Ljubav: Do sredine meseca, ljubav ide kroz tajnovitost i neki vid čekanja. Partner ne mora biti zauzet, možda je mlađi, ili je na neki način nemoguće doći do njega/nje. Veze koje traju, a tajne su, postaju još stabilnije, a veze koje su započete imaće veliku krizu do sredine meseca. . Veliki preokret u ljubavnom životu očekuje se u drugoj polovini meseca. Slobodni Ovnovi mogu doneti mnogo važnu odluku.

Zdravlje: Čuvati se virusa i prehlada. Srećan broj je 2.

Bik

Posao: U ovom mesecu vidi se mogućnost ostvarivanja svih poslovnih ideja. Bikovi će imati jaku energiju i pomoću svoje tvrdoglavosti će moći da postignu i neke situacije koje im se sada čine nemogućim. Potrebno je biti oprezan, neko će pokušavati da izvuče samo korist i novac. Novac stiže sa zakašnjenjem.

Ljubav: Tokom oktobra, glavna tema interesovanja će biti prošlost. To znači da će Bikovi biti previse opterećeni ljudima koji su im bili partneri ranije i mogući su susreti koji će pokrenuti stare emocije. Ovo se više odnosi na slobodne Bikove, a zauzeti bi trebali da povedu računa o ljubomori. Mogu lako ući u sukobe.

Zdravlje: Lepo raspoloženje i šetnje. Srećan broj je 4.

Blizanci

Posao: Tokom ovog meseca, Blizanci mogu imati preokret po pitanju karijere. Bitno je da odluke ne budu iznenadne, kako obično Blizanci rade. Ako neko u ovom znaku traži novi posao moguće je da će imati uspeha u tome, preko prijatelja. Novac može biti izvor problema zato treba biti obazriv u potrošnji.

Ljubav: Blizanci mogu imati uspeha na ovom planu ljubavi, samo što će biti u dilemi kako da reše neki problem koji već postoji. Taj problem nije moguće rešiti lako i jednostavno, već je to nešto što mora da se reši udvoje. Do kraja meseca slobodni Blizanci mogu ostvariti novo, prijatno poznanstvo.

Zdravlje: Moglo bi doći do pada koncentracije, opreznost u saobraćaju. Srećan broj je 5.

Rak

Posao: Jako naporan mesec što se tiče posla. Mnogi Rakovi će to osetiti na svojoj koži. Nove obaveze i novi zadaci koji će ih previše opteretiti. Savet bi bio da se okrenu više emotivnoj strani gde mogu naći stabilnost i opuštanje. Ne rasipati energiju na sporedna dešavanja, od 20.-og oktobra će biti mnogo lakše. Do kraja meseca se vidi da će jedan poslovni razgovor da donese veliki preokret.

Ljubav: Oktobar je period kada će mnogi Rakovi emotivno da se povuku jer će od strane partnera da dožive neke neprijatne trenutke, pa će biti u stanju neke tuge i sete. Partnerska strana je vrlo negativno raspoložena, zbog problema koji se nisu rešili na vreme. Slobodni Rakovi će biti u velikoj dilemi da li da obnove vezu iz prošlosti. Sačekati kraj meseca , pa tek onda doneti odluku za vezu koja bi mogla biti obnovljena.

Zdravlje: U prvoj polovini meseca problemi sa pritiskom. Srećan broj je 9.

Lav

Posao: Što se tiče posla Lavovi će imati jedan mirniji period, ali je jako bitno da svaku odluku donose pod uticajem razuma i da nikako ne dozvole da se drugi mešaju u njihov posao. Jako dobar period za komunikaciju sa ljudima oko sebe, a posebno sa ljudima sa kojima Lav poslovno sarađuje. Mogući su novi dogovori i projekti krajem meseca.

Ljubav: Početak oktobra mogao bi doneti nezadovoljstvo u emotivnom životu. I to zaslugom samih Lavova. U želji da skrenu pažnju na sebe, mogli bi ostaviti sasvim suprotan efekat i odbiti od sebe drugu stranu. Paziti na reči i ponasanje jer mogu izazvati veliki sukob sa partnerom. Do kraja meseca čuvati se svojih nepromišljenih poteza. Zdravlje: Loše spavanje. Srećan broj je 1.

Devica

Posao: Oktobar donosi puno kontakata, informacija, dešavanja i novih ideja. Kako je Merkur naglašen, Device će biti veoma aktivne na sve strane, potrebno je da se samo dobro organizuju. Po običaju, potrebno je biti strpljiv i dobro razmisliti u kom pravcu se usmeriti i uspeh stiže krajem meseca. Ništa na prečac i brzinu.

Ljubav: Ovaj period će biti karakterističan jer dolazi do pomirenja, kako u vezama tako i u braku. Pomirenje će biti uspešno i trajno, samo ukoliko Device odluče da promene neke svoje stavove. Do kraja meseca slobodne Device će moći da raščiste neku situaciju iz prošlosti.

Zdravlje: U oktobru slaba tačka je glava. Srećan broj je 8.

Pročitajte i jesenji horoskop koji vam otkriva zanimljive stvari o zbivanjima na nebu i njihovom uricaju na vas

Vaga

Posao: Ovaj mesec daje velike mogućnosti, samo ih treba pametno iskoristiti. Tu je i promena radnog mesta, napredovanje, dobijanje zaposlenja, sklapanje bitnih poslovnih ugovora , tako da bi Vage trebale dobro da se koncentrišu na posao ovog meseca.

Ljubav: Ovo je mesec kada će se Vage konačno preispitivati i znati tačno šta žele do kraja meseca. Partner će ih pomalo požurivati, ali ne smeju to da dozvole sebi. Moraju konačno da srede svoju emotivnu stranu, posebno što će Venera da tranzitira u njihovo polje emotivnosti . Venera upućuje da će Vage koje su slobodne da nađu put iz tajnih veza.

Zdravlje: Ne preterivati u jelu, piću, kao i u radu. Srećan broj je 10.

Škorpija

Posao: Jupiter ulazi u znak Škorpije i bice tu godinu dana. To znači da se njima otvara nova šansa za uspeh na svim poljima, posebno onima koji imaju podznak u vodenom znaku. Obratiti pažnju da se ne donose nagle odluke niti preterano brzo jer je ovo period euforije. Polako donositi bilo kakve odluke u narednih mesec dana.

Ljubav: U astrološkom polju ljubavi je prisutno mnogo planeta, među kojima je i Venera. Sve ovo ukazuje na potrebu da se nešto dešava i Škorpije će same pokrenuti mnogo toga ali i neće imati strategiju u svom ponašanju. Tako da mogu da proizvedu nemile ljubomorne scene koje nikuda ne vode. Sačekati 20. oktobar pa tek tada donositi neke zaključke o partneru.

Zdravlje: Okrenuti se sportu, kako bi izbacili višak energije. Srećan broj je 16.

Strelac

Posao: Ovo je dobar period za posao koji je vezan za inostranstvo i moguća su poslovna putovanja i sve što se odnosi na odnose sa ljudima van zemlje. Bilo bi dobro da se Strelčevi okrenu dodatnoj zaradi koja je moguća tokom ovog meseca. Novac stiže jako brzo i neplanirano.

Ljubav: Veliko emotivno nezadovoljstvo izlazi u prvi plan i moguće su svađe ali i raskidi. Obratiti pažnju na izgovorene reči koje mogu biti jako negativne i mogu da povrede drugu stranu. Stoga Strelčevi, posebno oni koji su skoro ušli u vezu, da dobro razmisle šta žele i na koji način žele da ostvare svoje ciljeve u ljubavi.

Zdravlje: Burne reakcije bi mogle doneti sukobe, ali i povrede. Srećan broj je 11.

Jarac

Posao: Jarčevi će biti u velikoj nedoumici, šta je dobro za njih. U jednom momentu će poslušati bliske ljude za savet ali najbolje bi bilo da svaku odluku ne donose do kraja meseca. Tek tada će se videti da li je moguće da se pokrene nešto što je pozitivno i da njima bude od koristi, te i da li mogu da tim da se nose.

Ljubav: Početak meseca donosi ljubav sa starijom osobom, koju će sresti na nečijem slavlju ili u neobičnom restoranu. A može biti i nekog odnosa iz prošlosti. Nije dobro da se tome posvećuju, najbolje je da se okrenu budućim događajima. Ljubavne povoljne vesti do kraja meseca.

Zdravlje: Sklonost virusima i svim vidovima alergija. Srećan broj je 14.

Vodolija

Posao: Vodolije će strpljivo raditi na svojim planovima. Ako im nešto ne pođe za rukom iz prvog pokušaja, ne treba da gube nadu. Sada su u periodu kada im je potrebna zrelost i dobra procena svega na planu posla i novca. Moguće je da će neko od poslovnih saradnika da pokuša da preuzme mesto Vodolije.

Ljubav: Ovde se vidi napetost i potreba da se svemu priđe “hladne glave”. Postoji samo sećanje na neku ljubav i osobu. Tako da se sve može vratiti iz prošlosti samo što će Vodolijama da se učini kao veoma komplikovano i novo. Ukoliko su u vezi, svako preterivanje u zahtevima će partnera udaljiti i to bez objašnjenja. Treba biti odmeren u svemu.

Zdravlje: Osetljiva kičma. Srećan broj je 10.

Ribe

Posao: U ovom mesecu Ribe će želeti svašta da urade, ali neće imati dovoljno koncentracije, volje i snage. Mnogo toga će menjati i pokušavati da se prilagode događajima na planu posla. Bilo bi jako dobro da se drže ranijih planova, da ne prave sada nove planove, jer neće uspeti u tome. Novac stiže iz inostranstva.

Ljubav: Ribe bi trebalo da se stabilizuju u ovom mesecu kada je ljubav u pitanju, jer Jupiter u Škorpiji donosi nove emotivne momente gde će komunikacija biti jako naglašena. Bilo bi dobro da se sve stvari iznesu na videlo, odnosno da se raščiste odnosi koji su puni problema iz prošlosti.

Zdravlje: Čuvati se prehlada. Srećan broj je 3.

Vaš astrolog Nena JM