Ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

0
87
Ljubavni horoskop za decembar 2017. godine

Ljubavni horoskop za decembar 2017. godine Škorpijama donosi putovanje, Vagama nerazumevanje od strane partnera, Blizancima prekid veze, a Ribama veliku zaradu. Pogledajte šta Vam je naš astrolog pripremio za poslednje zvedzdano izdanje u 2017.-oj godini i šta Vas očekuje u narednoj, 2018.-oj.

ljubavni horoskop za decembar
ljubavni horoskop za decembar

Ovan

Za Ovnove je ovo plodan periodi u ljubavi, jer će Venera, planeta ljubavi, da uplovi u znak Strelca, što Ovnovima jako prija. Dolazi do oslobađanja pozitivne energije i pojačavanja intime među partnerima. Moguće je da će slobodni Ovnovi da otputuju van zemlje i na tom putu imaju šanse da upoznaju neku dragu osobu. Horoskop za decembar Ovnovima donosi period stabilizacije emocija. Savet je da ne treba previše očekivati i unapred planirati, treba samo uživati. I naravno, ući sa pozitivnom energijom u 2018. godinu.

Bik

Za pripadnike ovog zemljanog i statičnog znaka najvažniji je kraj decembra. Tek tada će moći da završe mnogo toga što se odnosi na emocije. Sam početak meseca je veoma nestabilan na svim poljima, a posebno kada je u pitanju ljubav i odnos sa partnerom. Nestabilnost se odnosi na potrebu da se Bikovi preispitaju i pokušaju da nađu rešenje koje nije moguće realizovati tokom decembra. Savet za Bikove je da sačekaju kraj meseca jer će tek tada moći da pokrenu svoju pozitivnu energiju koja će biti usmerena na rešavanje odnosa sa partnerom. Slobodni Bikovi će imati priliku da se vrate na staro i obnove ljubavne veze.

Blizanci

Za njih, decembar je mesec raščišćavanje odnosa sa partnerom jer je ovo period kada će mnogi BLizanci da prekinu čak i duge veze. Sa druge strane, horoskop za decembar slobodnim Blizancima donosi prekid nekog kontakta koji liči na početak veze. Decembar je period kada nije bitno toliko da se bave partnerom i njihovim odnosima već je važno da se okrenu poslu i svemu onome što se dešava na planu posla. Poslovne obaveze će biti itekako velike u narednih mesec dana za Blizance. Ako i dođe do prekida i zaoštravanja odnosa to je nešto što je svakako neminovno. Neke stvari, kada je ljubav u pitanju, su prosto takve kakve jesu.

Rak

Za emotivne i maštovite Rakove ovo je jedan nestabilan mesec koji im donosi sukobe i osećaj da je sreća daleko od njih. Zato će se neki Rakovi osećati loše i razočarano. Ovo se odnosi na Rakove koji su u vezi. Za one koji su u braku bilo bi najbolje da se tokom decembra bave porodičnim odnosima jer će na taj način da se osećaju korisno i dobro. Ono što je važno jeste da dobro promisle oko svega jer njihova preosetljivost može itekako da ih košta. Savet za Rakove je da se čuvaju od preterivanja i potrebe da se dopadnu drugima, u ovom slučaju partneru ili partnerki. Ovo svakako nije mesec za sređivanje bilo čega po pitanju ljubavi i emocija, vec period kada Rakovi imaju priliku da nauče da je bolje oprostiti i preći preko nekih reči.

Lav

Lavovi mogu da odahnu, ovo je njihov mesec i vreme da se okrenu sebi i ljubavnim dešavanjima. Horoskop za decembar je posebno naklonjen onim Lavovima koji su nedavno započeli novu vezu ili poznanstvo. Dobro bi bilo da se više posvete izlascima, da se druže sa ljudima i šire svoju pozitivnu energiju koja će im se dvostruko vraćati. Savet za Lavove je da se krajem meseca uzdrže od preterivanja i dramatizovanja. Oni koji su u braku ili u stalnoj vezi mogu računati na ogromnu podršku partnera. Takođe će biti u situaciji da pokrenu neku novu, zajedničku temu koja se odnosi na zajedničku budućnost.

Devica

Device bi trebalo da se čuvaju laži i tračeva koje se odnose na ljubavni život. Mogu nasesti i napraviti jako nepromišljen potez, kada je u pitanju odnos u braku. Najbolje bi bilo da sve provere i dobro porazmisle o onome što žele da preduzmu. Savet za Device je da ovo nije vreme da se prave nagli potezi. Bitno je reagovati po osećaju. Kada su u pitanju slobodne Device može doći do sukoba sa dragom osobom. Takođe, krajem meseca dolazi do susreta koji je jako bitan za preokret njihove komunikacije.

Vaga

Horoskop za decembar Vagama donosi nerazumevanje od strane partnera te lako može doći do nesporazuma. Zauzeti treba da uživaju u onome što već imaju, koliko god da nisu zadovoljni, jer je ovo vreme kada njihova Venera daje upravo onoliko koliko im treba. A slobodne Vage treba da uživaju u onome što im donosi Venera i da se potrude da lepo iskoriste mogućnosti koje se sada pružaju. Savet za Vage je da obrate pažnju na jednog Lava koji može da im uzburka strasti preko poslovne strane.

Škorpija

Ljubavni horoskop za decembar Škorpijama preporučuje planiranje nekog puta ili neko zimovanje, koje treba da se realizuje do kraja godine. To putovanje može da bude spas njihovoj vezi ili braku. Škorpije u decembru imaju jako veliku potrebu da se druga strana omalovaži. Savet je da obrate pažnju na to da partner može itekako da se osveti, ako se oseti ugroženim. Slobodne Škorpije očekuju lepe vest od osobe koja ima veze sa inostranstvom. Takođe se otvara mogućnost da se otputuje krajem meseca. A na tom putu je moguće zanimljivo poznanstvo.

Strelac

Ovaj mesec je period kada će mnogi pripadnici ovog znaka da pokrenu sami sebe nabolje i imaće dobru energiju na svim životnim poljima. Savet za slobodne Strelčeve je da ne ulaze u nove veze do kraja godine. Najbolje bi bilo da sve planove te vrste ostave za drugu polovinu januara 2018. godine. Strelčevi koji su zauzeti tražiće još više pažnje od partnera i pokazaće veliki stepen ljubomore.

Jarac

Decembar je značajan mesec za Jarčeve jer će njihova planeta Saturn konačno ući u njihov znak. Kada su emocije i ljubav u pitanju mnogo toga će biti u drugom planu jer će Jarčevi biti dovoljni sami sebi. Osetiće da se opet vraćaju sebi na jedan vrlo čudan način, bez mnogo drame i premišljanja. Jarčevima se savetuje da se ne počinje ili prekida bilo šta, već da se mnogo više pažnje posveti sebi i rešavanju ličnih planova.

Vodolija

Za Vodolije, decembar je period kada će morati da se vrate na probleme koja nisu rešili po pitanju ljubavi od ranije. Taj period je bio tokom leta, kada nisu uspeli do kraja da definišu šta žele od suprotne strane pa su samo stvorili jako neprijatnu situaciju sa partnerom. Slobodne Vodolije imaju samo produžetak neke komunikacije, ali ništa više od toga. Ovo nije vreme da se nešto započinje. Tek krajem januara će Vodolije moći da računaju na neki konkretan potez od strane drage osobe.

Ribe

Horoskop za decembar Ribama koje su slobodne donosi lepe vesti od osobe koju su nedavno upoznali. Posle 20.-tog u mesecu je moguće da dođe do susreta koji će biti jako bitan za njih, u ljubavnom smislu. Ribe koje su u vezi ili braku imaju neki vid sumiranja odnosa pa će moći da se posvete i drugim aspektima zivota. Savet Ribama je da se okrenu poslu i zaradi jer je ovo idealan period za promene na tom planu. Do kraja ove godine jako je bitno da sve Ribe oproste sebi na planu emocija jer je čitava 2017. godina bila jako napeta po pitanju emotivnih i ljubavnih odnosa.

Kao što se i moglo očekivati, horoskop za decembar ne preporučuje započinjanje novog niti menjanje starog. Kraj godine je period kada valja srediti utiske i sumirati rezultate. A u nove životne, radne i ljubavne pobede se kreće sa početkom nove, 2018. godine.

Izvor: Nena JM