Mesečni horoskop za mesec novembar 2017. godine

0
85
Mesečni horoskop za mesec novembar 2017. godine

Jesen i mesec novembar…

mesec
mesec novembar horoskop

Ovan

Za Ovnove ovo je period pun aktivnosti koje se odnose na podršku koju ce pružiti  drugim ljudima i ono što nije svojstveno za Ovnove, ovo je period kada će morati da se suoče sa tim da moraju da sarađuju sa drugima. To će da bude neka trajnija varijanta, kada je posao u pitanju. Jako loš odnos sa nadređenima do kraja meseca. Zarada u ovom periodu dolazi preko partnerke ili njene porodice.
Kada je u pitanju ljubav, ovo je jedan aktivan period za zauzete, puno novih ideja i planova, a za slobodne pripradnike ovog znaka važi parola: Prošlost kuca na vrata, ali ne otvaraj ! Može doći do pokušaja da se obnovi veza koja ih je emotivno uništila. Ovnovi će krajem novembra da pokažu jako veliku potrebu za bliskošću.
Zdravlje je generalno dobro, obratiti pažnju na hormone.
Poruka za Ovnove : Poštujte pravila!
Srećan datum  ili srećan broj za Ovnove je 8.

Bik

Za ove pripadnike mesec novembar je jako naporan. Komplikovani odnosi sa ljudima, puno poslovnih prepreka i mnogo toga će morati da bude obavljeno uz podršku drugih. Neophodne podrške, ipak, neće biti stalno. Savet za Bikove je da se suzdrže od svađe i sukoba koji su mogući zbog novca. Nesuglasice će se odigrati u krugu najbližih saradnika . Početkom meseca su mogući sukobi sa članovima porodice.
Što se tiče ljubavi, ovo je jako težak period za sve Bikove. Mnogo ljubomore i posesivnosti u vezama i u brakovima,  tako da se savetuje svim Bikovima da se suzdrže od komentara i eventualnih kritika. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti povređeni od strane drage osobe u nekom razgovoru.
Zdravstveno stanje je mnogo bolje, više šetnji i boravak na vazduhu.
Glavna poruka za Bikove : Ne trošite energiju na pogrešne ljude !
Srećan datum ili srećan broj za Bikove je 9.

Blizanci

U ovom mesecu najviše posla će biti za one Blizance koji će hteti da se poslovno dokazuju i da se bore za neku bolju poziciju. Ovo je svakako mesec koji može doneti poslovni uspeh, samo treba biti obazriv u komunikaciji sa ljudima oko sebe, jer jedna pogrešna reč može da pokvari sav uložen trud. Novac dolazi sa više strana.
Na ljubavnom planu dolazi do stabilizacije i pokretanje novih planova onima koji su u vezi ili u braku, a slobodni Blizanci će uživati u flertovanju koje im se dešava krajem meseca.
Glavna poruka za Blizance : Pravite nove planove, vreme je !
Srećan datum ili srećan broj za Blizance je 3.

Rak

Rakovi  su u stanju da urade mnogo toga što su pokrenuli ranije i biće jako zadovoljni poslovnim aktivnostima do kraja meseca. Takođe, verovatno  dobijaju dobre vesti u vezi nekog novog posla, a novac će stići do kraja meseca preko ženske osobe. Na planu odnosa sa porodicom vide se manji problemi sa starijim članovima porodice, pa se savetuje da se manje bave porodicom i njihovim problemima, već da gledaju sebe.
Ljubavni život je veoma komplikovano postavljen jer se opterećuju  nebitnim stvarima koje su pokrenute od ranije, stoga se ne treba vraćati  u prošlost ni po koju cenu, a slobodni Rakovi mogu imati povratak neke osobe iz prošlosti koja im neće biti blagonaklona i koja ih može povrediti svojim rečima.
Zdravstveno stanje je dobro i više pozitivnih misli do kraja meseca.
Glavna poruka za Rakove : Okrenite se sebi !
Srećan datum ili srećan broj je 2.

Lav

Lavovma ovaj mesec ne prija nikako, posebno što je Jupiter ušao u znak Škoprije i doneće im mnogo sukoba unutar porodice. Sukobi mogu da se prenesu na plan posla i na polje novca i zarade. Savet je ne pokazivati ono što osećaju i ono što poslovno planiraju, jer će im se sve to izjaloviti. Ovo je mesec kada bi trebalo da sve što rade, bude do detalja isplanirano, a kada su u pitanju odluke , bitno je da ne slušaju tuđe mišljenje. Tek krajem meseca će moći da dišu, odnosno da se pokrenu i da planiraju poslove.
Ljubavni život bez većih promena, sem što može doći do novih sukoba, ljubomora koja ne može da se kontroliše i u ovom periodu ne treba prekidati vezu ili započinjati neku ozbiljnu vezu.
Zdravlje se pogoršava tokom ovog meseca, savet je da se okrenu zdravijoj ishrani.
Gllavna poruka za Lavove : Moguće je da se ćuti, jer je ćutanje zlato !
Srećan datum ili srećan broj za Lavove je 10.

Devica

Device mogu da se opuste jer se tokom ovog meseca pokreću neke nove poslovne aktivnosti koje im donose afirmaciju i mogu poslovno da napreduju, a oni koji se bave trgovinom, pisanjem, ili pak studiraju, tokom novembra mogu da očekuju jako dobru energiju koja će ih jako dobro motivisati. Jupiter u Škopriji je pogodan da se iskoristi za učenje stranog jezika ili pak da se upiše neki kurs. To može da bude i neki vid edukacije koji se odnosi na posao ili na neku oblast koja je Devicama odavno zanimljiva.
Na planu ljubavi Devicama “cvetaju ruže “, odnosno mogu da računaju na faktor sreće jer će uspeti da ostvare neke svoje želje koje su odavno u njihovoj mašti. Slododne Device mogu da se opuste jer je ovo jedan period opuštanja kada će se jedan Lav zainteresovati za njih, a moguce je da ce i jedan Jarac da se pojavi iz prošlosti.
Zdravlje je jako stabilno, obratiti pažnju na nove načine ishrane.
Glavna poruka za Device : Uživajte u sebi !
Srećan datum ili srećan broj je 4.

Vaga

Ono što će Vagama  biti motiv u narednih mesec dana jeste želja da se okrenu sebi i konačno nađu izvor dobre energije jer je do sada Jupiter stvarao dobre prilike, koje su trajale kratko. Jupiter je ušao u znak Škorpije i sada će pokrenuti polje novca, tako da je Vagama poruka  da traže nove načine zarade ili kako da unaprede postojeće poslove kojima se bave. Takođe postoji jako lepa mogućnost da novac stigne iz inostranstva, ili da bude vezan za neko putovanje.
Ljubavna situacija je sporedna i  Vage se neće baviti partnerom, jer je ovo period kada će se okrenuti poslu. Uglavnom novcu, novim poslovnim saradnicima, a za ljubav ima vremena.
Zdravstveno stanje je osetljivo kada su u pitanju reproduktivni organi, glavobolje  i kičma.
Glavna poruka za Vage : Nije sve u novcu, ima nesto i u parama !
Srećan datum ili srećan broj za Vage je 5.

Škorpija

Za ovaj znak ovo je vrlo dobar mesec , jer je to period kada Sunce ulazi u njihov znak  i motivisani su da se okrenu sebi jer je Jupiter ušao u njihov znak posle 12 godina. Mnoge Škorpije će početi nove poslove, koji su vezani za inostranstvo. Neki će dobiti poziv da otputuju  i žive na neko vreme van zemlje. Tako da Jupiter sve pokreće samo treba na vreme biti spreman za ono što je Jupiter pripremio.
Kada je u pitanju ljubav ovo je jako poseban period jer se stabilizuju neke odluke od pre, odnosno one Škorpije koje nisu verovale, sada će se uveriti u onu narodnu : Ko čeka , taj dočeka.
Zdravstveno stanje je stabilno, samo proveriti pritisak krajem meseca.
Glavna poruka : Budite u centru pažnje !
Srećan datum ili srećan broj je 6.

Strelac

Za Strelčeve, ovo je mesec koji im donosi neke tajne koje će izaći na videlo. Tajne su u vezi sa poslom i novcem pa ne treba da donose nagle odlulke. Bitno je da sačekaju kraj meseca, pa tek tada da odluče šta će. Ove odluke se odnose na neke ljude sa kojima već dugo sarađuju i verovatno će morati da menjaju poslovne saradnike.
Za Strelčeve koji još ne rade ili nisu primljeni u stalni radni odnos, ovo može biti period kada će ići na neki vid testiranja ili provere sposobnosti.
Kada je u pitanju ljubav, onda je sve moguće. Bitno je da se poštuju pravila i dogovori, što nije svojstveno ovom znaku, samo što će to biti jako važno suprotnoj strani, pa će se Strelčevi potruditi da ugode svom partneru jer u suprotnom mogu da izgube njihovo poverenje.
Zdravlje je generalno bolje, samo obratiti pažnju na zglobove i kičmu.
Glavna poruka za Strelčeve : Suzite svoju slobodu !
Srećni datum ili srećan broj je 16.

Jarac

Jarčevima se ovog meseca ” dobro piše”. To znači da će biti poslovnih uspeha na kojima su radili već neko duže vreme. Za novac će morati da sačekaju kraj godine, sada je bitno da se više posvete poslu i da naprave dobre planove koji se odnose na naredni period. Nikako ne počinjati posao sa Rakovima i Ovnovima, jer su ti znaci jako loše postavljeni u narednih mesec dana. Dobro se informisati o novim saradnicima.
Za sve Jarčeve ovo je period kada će se vraćati u prošlost mada to neće biti u istom obliku kao pre. To će biti mnogo jače i emotivnije, a druga strana će biti spremna da oprosti što će Jarčeve da iznenadi pozitivno. Ne obećavati nemoguće .
Na zdravstvenom planu pokušati da se unosi više povrća i voća.
Glavna poruka za Jarčeve : Sreću čine male stvari.
Srećan datum ili srećan broj je 11.

Vodolija

Za pripadnike ovog vazdušnog znaka, novembar nije nimalo lak period. Vodolije će početi da se više okreću sebi i da iskoriste ono malo prostora koji će imati za sebe. Poslovno će imati više obaveza oko dokumentacije, a što se tiče novca i zarade nema značajnih promena. Bolje da  nađu način kako da ga zarade jer će ga u narednih godinu dana imati mnogo manje.  Mnogo posla ih čeka  krajem meseca u vezi nekih nesređenih papira odranije, naoružati se strpljenjem.
Ljubav je bez većih promena, povoljne vesti tek krajem meseca, tačnije posle 22. 11. A što se tiče ovih Vodolija koje su u braku ili u vezi, njima su glavna tema deca i njihovi problemi.
Zdravlje je pod uticajem stresova koji se odnose na posao.
Glavna poruka za Vodolije: Pokušajte da sve preokrenete u svoju korist!
Srećan datum ili srećan broj je 18.

Ribe

Ovo je mesec koji Ribama donosi lepe i stabilne odnose, kada su u pitanju ljudi kojima su poslovno okruženi. Moguće je da će imati nove projekte i planove koje im nudi osoba sa kojom su do sada vec sarađivali. Čuvati svoju energiju jer će biti dosta angažovanja i potreba da se ostane duže na poslu ili da se posao nosi kući. Novac stiže preko rođaka . Moguće je da se poslovno Ribama ponudi saradnja honorarnog tipa.
Ljubav je veoma dobro postavljena, romantičnost na delu, pa će Ribama biti jako lep period da postignu ono što su hteli, da dobiju podršku od partnera koja im je jako bitna za naredni period u životnom smislu.
Zdravstveno stanje je stabilno i samo pojačati odmaranje tokom vikenda.
Glavna poruka za Ribe : Ne odbijate poslovne prilike !
Srećni datum ili srećni broj je 14.