Search for content, post, videos

7 stvari zbog kojih je divno voleti strelca

volite strelca
volite strelca

volite strelca

Tajne strelca. Da li strelac uopšte može da ima tajne, kada za njih važi da su jedan od najiskrenijih znakova zodijaka…

Spontanost

Uvek su zainteresovani za nova poznanstva jer je čitav njihov život u duhu istraživanja i avanture. Veoma su otvoreni prema ljudima i sa njima dele sve ono što su proživeli i naučili. Budite uvek spremni na poziv od strelca da odete do muzeja ili na skok iz aviona. Sve je moguće s njima, bukvalno od A do Š. Sigurno ćete veoma često čuti rečenicu ” pakuj se, krećemo”. Ili selimo se na Arktik jer je tamo iskrnuo neki posao. Ekspedicija. Šta god.

Smeh

Smisao za humor je srednje ime strelca. Ako baš i nije sam taj koji zbija šale, uvek uživa u zabavnom društvu. Strelčevi ne vole formalnosti i ozbiljne ljude. Čak i kada pripadaju visokom društvu zbog svoje titule, na zvaničnim skupovima najčešće štrče. Bar energijom. Oni svoj život posmatraju iz perspektive komedije. I najgere stvari koje su im se desile znaće da vam ispričaju kao najbolju provalu. Vedrina je drugo ime strelca.

Uvek novi i zanimljivi

Baš ono što većini veza fali. Svežina. Strelčevi preziru učmalost i ne drži ih mesto. Upravo ta njihova sklonost ka istraživanju čini ih uvek drugačijim. Strelčevi nisu rigidni i dozvoljavaju iskustvima da ih menjaju. S druge strane, imaju veliku količinu razumevanja i tolerancije za druge. Uvek su ti koji podržavaju učenje. Ukoliko ste i sami avanturista i neko ko nije od tradicionalnog kova, Strelac je pravi izbor za vas.

Sloboda Strelca

Strelac je u konvencionalnim vezama kao riba na suvom. Njega je najbolje pustiti da diše. Ni on neće biti taj koji će da opterećuje svoju partnerku nekom ljubomorom. Ako strelcu uskratite slobodu da proživi svoje avanture, on će ili početi besomučno da vara partnera ili će jednostavno napustiti vezu. Strelac voli nezavisne, jake i sposobne partnere.

Zabava pre svega

Ako ste osoba koja obožava druženje i lude, nepredvidive izlaske strelac je najbolji saučesnik u noći. Oni se ne plaše nikoga i ničega, tako da sa strelčevima možete da završite na najrazličitijim mestima. Neizvesnost je njihov noćni potpis.

Pametni su

Jasno je da strelca ne bi interesovalo toliko različitih stvari da nije inteligentan. Takođe, on je taj koji stimuliše i motiviše druge da razmišljaju dublje i dalje. Strelčevi su neretko oni profesori koje pamtite iz škola ili sa fakulteta. Njihov pristup materiji bio je takođe uzbudljiv.

Putovanja

Odavno je poznato da je ovaj znak najpoznatiji svetski putnik. Strelčevi su statistički znak koji se najviše seli i migrira po svetu. Oni su obožavaoci emisije SURVIVOR i smatraju da bi to bio najbolji njihov poziv. Pokret bez prestanka. Bez obzira na te propelere u zadnjici, strelčevi su veoma odani prijatelji i najčešće gaje prijateljstva iz najranijeg detinjstva. Oni kada odu, vide i vrate se, imaju neutaživu želju da svoja iskustva podele sa svojim prijateljima.

Sjajni su ljubavnici

Strelčevi varniče gde god da se pojave. Oba pola jednako bivaju primećena. Njihova strast je spojena sa ogromnom količino energije koju poseduju i to prosto razoružava okolinu. Kada sazru kao ličnosti postaju svesni svoje moći uticaja na ljude. Priroda im je uz vatru podarila i senzualnost. Seks sa strelčevima je paket aranžman. Iskustvo koje ćete sigurno da pamtite.