Zavođenje je dvosmerna ulica, tvrdi poznati bloger!

0
74
Zavođenje je dvosmerna ulica
ulica
zavodjenje je dvosmerna ulica

Da li zavođenje treba da bude i u kojoj meri dvosmerna ulica, pitanje je sad? Od muškaraca se očekuje da se pokažu kao pravi “lovci” i učine sve da osvoje “NJU”. Kao muškarac, voleo bih da se obratim dragim damama i predočim neke stereotipe i predrasude vezane za odnose u vezi.

1.Zavođenje je “posao” muškarca

Zar nije konačno došlo vreme da se promene malo stvari? Da muškarci odu na zasluženi godišnji odmor. Bar ponekad. Možda jednom godišnje. Tačno je da je muškarcima potrebniji fizički kontakt, ali ipak žene bi mogle malo da sarađuju i olakšaju “težak posao” zavođenja.

2.Seks je ipak važan za oba pola

Mitovi o tome da je seks važan samo muškarcima, moraju da potonu u zaborav. Skladan seksualni život je važan za oba pola. Bez obzira na intenzitet i dinamiku želje za seksom. To je jedan od najvažnijih načina komunikacije.

3.Učestalost odnosa

Sumanuto je očekivati da muškarac uvek bude taj koji inicira kontakt. Ukoliko se žene priključe inicijativi, veća je šansa za uredniji seksualni život.

4.Frustrirajuća je uloga konstantnog inicijatora

I muškarcima prija pažnja i pokazivanje da su poželjni. Nije ni malo zanimljivo biti inicijator svakog susreta treće vrste. Inicirajte drage dame! Ne poznajem nijednog muškarca, koji bi tako nešto zamerio devojci.

5.Moglo bi da vam se dopadne

Mnoge žene oklevaju da budu inicijatorke seksa da li zbog stida, ustaljenih navika ili ponosa, nije ni važno. Ako ne probate, nikada nećete saznati koliko je zanimljivo biti taj koji zavodi.

6.Sigurno će nam se dopasti

Za žene koje oklevaju da priđu muškarcima jer smatraju da su loše u tome, evo jedne vesti. Prilazak od strane žena ne može da bude antipatičan. Čak i kada je nespretan, nama se dopada.

7.Iznenađenje

Divno iznenađenje je kada žena otpočne sa poljupcima. Gotovo da nema muškarca koji se neće osećati počastvovanim i nastaviti igru u ljubavnom zanosu. Na ovaj način žene muškarcima podižu ego, i oni postaju više nego zainteresovani za maženje.