Vi ne znate da dišete, da dojite, da uspete, Vi ne znate da živite!

0
97
Vi ne znate da dišete

Bilo da podržavate Evolucioniste ili Kreaciju nije teško primetiti da se nešto čudno dešava sa trenutnom “evolutivnom fazom” u kojoj  se nalazi veći deo sveta. Za sve urođene tj. instinktivne radnje i funkcije koje vi zapravo “ne znate”, sada možete potražiti pomoć eksperata.

znate
dosadno

Te ukoliko niste uspeli do sada da “naučite” da dišete, eto vama jedno tri hiljade različitih tehnika disanja u ponudi od strane stručnjaka za isto. Evo se podavismo poslednjih sto hiljada godina jer neadekvatno koristimo pluća. Taj plućni mehanizam  i instinkt možete slobodno da bacite u smeće.

Pošto je agonija podučavanja od nedavno omasovljena, traje nešto manje od decenije, krenulo se u hajku na sam početak života. Od škola za trudnice do podučavanja žena dojenju. U međuvremenu siroto dete koje dođe na svet nije ni svesno koliko toga treba odmah da nauči. Ta oblast needukovana novoronđečad još uvek je upražnjena. Čekamo zavidan progres uskoro.

Žena koja nije prošla školu za trudnice, može da završi samo kao Georgina u Radovanu III. Ako joj se i desilo da je uspela needukovana da se porodi, sledi joj sledeći nesavladiv zadatak. Dojenje.  Pa kud si krenula gospođo da dojiš dete a nisi završila kurs?! Kako ćeš bez časova i “C”ertifikata u tako komplikovani pohod?!

Tako kad nas temeljno nauče kako da hranimo svoju decu, onda će se neki srodni tabor izboriti za nešto još važnije. Moći ćete tako obučene i spremne, da dojite dete i u sred skupštine.

Hvala feministkinjama na toj revolucionarnoj pobedi. Što više dojilja u skupštini, to je njihova borba smislenija.

Ali to nije kraj. Bebe morate i pravilno da masirate, da im ne biste pobrkale DNK lanac. Ne daj Bože danas novorođenče ne masirate kako treba, sutra ono dobije dvojku iz matematike. I šta ste onda postigli?! Brže bolje kod eksperta ili “ekspertice” da izbegnete takav životni fijasko.

Ono što sam doživela pre četiri godine u Torontu, je da mi je žena saopštila da ima učitelja za dete koji ga uči da prespava noć. WOW. Dobro ste čuli, unajmila je osobu da nauči njeno dete da se više ne budi u toku noći. Do tada sam mislila sve najgore o sebi kao roditelju, jer sam propustila sve te edukacije, ali tog momenta sam upala u roditeljski ambis. Nije bilo kraja mom očajanju. Kakva genijalna žena mislila sam, kakvo maženje, ljubljenje i nežnosti – čista glupost. Trenera ćeš ti meni ćero moja, da te nauči da spavaš, a ne tu da mi se praviš mala beba.

Osim ovih prevažnih stvari, postoje i one periferne. Danas kao roditelj dužni ste temeljno prostudirate jedno 2 hiljade strana imunologije i rešite sami, jer to je vaše pravo, da li ćete vakcinisati svoje dete ili ne. I za to postoje eksperti u oba tabora. Ne dajte se prevariti, obavezno zauzmite stav! 🙂

O porodaljama koje imaju višak kilograma ne treba ni raspravljati. Ukoliko vam fitnes trener nije održao trening i u porođajnoj sali, to je isključivo vaš propust.

Dalje, kako mislite da budete porodilja koja nije pala u depresiju ?! Ako vam se taj užas dogodio, da ste sve vreme srećne jer ste postale majke, obavezno se javite nekom stručnjaku da vidi da li je sve u redu. Ne smete izneveriti sve one grupe koje se bore protiv postnatalne depresije a vi kobojagi srećne. Molim vas lepo. Uklopite se!

E kad dete “izgura” prvu godinu, obavezno da počne da uči neki strani jezik i vedsku matematiku. Bez toga je detetu život zapečaćen u osrednjosti. Tenis je sada samo gubljenje vremena, ali deca mogu da počnu da skaču u dalj čim malo brže potrče. Skok u dalj i atletika su sjajni za odojčad.

Kad savladate sve kurseve roditeljstva, prelazi se na super mega uspešan život. Jer samo takav ima smisla. Polje kurseva za mega uspešne žene je nepregledno. Ko ne zna da vizualizuje neće nikud. A ko zna da vizualizuje, ne mora ništa ni da radi. Samo da razmišlja pozitivno i desiće se. Kosmos odgovara na vašu pozitivnu vibraciju, plaća račune i donosi uspeh. Ovo je trenutno najpopularnija verzija koju nude Gurui i eksperti širom sveta.

Kada ostvarite planetarni uspeh zahvaljujući vizualizaciji a koji je obavezno došao preko noći, čeka vas još jedna ključna stvar. Ni po koju cenu i ni za šta na svetu, NE OSTARITI.

Kada bi postojao neki jači glagolski oblik od imperativa, odnosio bi se isključivo na “antiejdž”- kako se to moderno kaže ili pokret protiv grozomornog starenja. Jer, ako sebi dozvolimo da ostarimo, oslobađamo šansu da bismo mogli i umreti. A to je, razume se, više nego nedopustivo. Poraz nad porazima. Sa ovog sveta odlaze samo oni koji nisu dovoljno motivisani i edukovani.

Što bi rekli u filmu Ratovi Zvezda – “Let the force be with you”, možemo prevesti : “Neka vas prati ekspertska sila!” I da, uvek razmislite pre nego što udahnete, možda to ne radite pravilno!

P.S. Dok nas tako globalisti edukuju i prave od nas debile, na svetskoj političkoj sceni igraju se igre koje nisu za nas edukovane. Edukovane da budemo idioti.