Vaš omiljeni instrument otkriva kako reagujete na muški rod

0
57
Vaš omiljeni instrument otkriva kako reagujete na muški rod
instrument
omiljeni instrument klavir

Vaš omiljeni muzički instrument može da otkrije kako zapravo vi reagujete na muški rod! Ima istine…

Gitara

Jako ste svesni svoje lepote i volite kada takvu potvrdu u vidu komplimenta dobijete od muškarca. Ukoliko vas on od samog starta “ne baca” u nebesa i ne pusti vatromet pohvala na račun vašeg izgleda, neće se najbolje provesti, jer zaboga kakav je on to muškarac koji ne zna osnovne stvari kad prilazi ženi. Pre nego što odbijete muškarca detaljno mu obrazložite svoje razloge, smatrate da je to onda fer plej. Ukoliko vam se pak dopadne “prosac” rastopićete se ali postepeno, kako vam slučajno tako zaljubljenoj ne bi promakla poneka mana. Od prvog susreta on će znati, ko pere sudove a ko baca smeće.

Klavir

Vama bolje da ne priđe frajer koji nema bar doktorat u svom vlasništvu, makar i falsifikovan, jer je za vas uspešan muškarac jedini muškarac. A uspeh ne znači nužno diplomu, već uspešan intelektualac. Pri prvom susretu odajete utisak francuske sobarice a imate sastavljenu listu pitanja za njega još od osamnaeste godine. Polako ga provlačite kroz svoje filtere i testove, vrlo ste u tome stručni, on ni ne sluti šta ga je snašlo.

Bubnjevi

Vas osvaja inteligentna priča i dobar smisao za humor. Ako vam priđe neki dosadni tip, pobeći ćete uz izgovor da morate do toaleta i da ćete se vratiti za najviše 15 minuta. Na situaciju gde vas tip obara s nogu, reagujete najspontanije moguće, ako i ne bude sklopljen bračni ugovor, biće bar one night stand.

Violina

Vi menjate mišljenje brzinom zvuka, tako da muškarac koji vam u jednom trenutku krade srce, već u sledećem ga smatrate totalnim promašajem, vožnja roller coaster-om blagi je opis za vas. Ako vam se on nakači na kosti nakon vašeg pristojnog izlaganja nećete štedeti ni reči ni psovke da mu objasnite da niste zainteresovani, bežanje svakako nije vaš stil. Možda vas sledeće subote sretne nakon treće čaše vina i stvari krenu obrnutim tokom.