Ukrasi za kosu iz antičkih vremena osvajaju sezonu proleće/leto 2017.-e

0
41
Ukrasi za kosu iz antičkih vremena osvajaju sezonu proleće/leto 2017.-e

Ukrasi za kosu koje su prošetale manekenke po svetskim pistama su nas vratili u antička vremena. Takođe su prikazali etno motive svojih zajednica pa tako imamo ukrase za kosu afričkih i indijanskih plemena, antičkih grčkih i rimskih, kao i indijskih, naroda. Sezona proleće/leto 2017.-e i pored svog šarenila neguje minimalistički stil pa važi pravilo Manje je više.

Maslinov venac kao simbol mira

ukrasi
rajf u novom ruhu

Rajf za kosu nikada nije bolje izgledao. Duh antičkih vremena se sjajno uklapa u moderan izgled. Bilo da izaberete srebrni ili zlatni, maslinov venac je apsolutni hit ovog proleća i leta.

Ukrasi starosedelačkih indijanskih plemena

ukrasi
indisjki ukrasi

Sedamdesete kao da se povremeno oglase. Sezone proleće/leto 2017.-e su se pojavile u vidu pera i ostalih ukrasa, po uzoru na Indijanska plemena. Ovakav stil se potpuno uklapa u leto, kada je sve opušteno i dozvoljeno.

Kao antičke grčke boginje

ukrasi za kosu u stilu grcih boginja
ukrasi za kosu u stilu grcih boginja

Iako izgleda da je neuredno pokupljena kosa u punđu bila rezervisana samo za letnje noći, zavladala je i dnevnim vremenom. Pletenice oko glave i talasasta kosa su poželjni ove sezone, jer je trend puštene kose po paklenim vrućinama, hvala bogu, nestao.

Indijski ukrasi za noć

ukrasi
u stilu Indijki

Ne morate da izgledate kao indijska mlada. Jedan komad nakita za kosu je sasvim dovoljan da se postigne šik izgled.

U stilu afričke princeze

sarena marama
sarena marama

Čuvena šarena marama. Doživela je mnogo transformacija, a ovo je jedna od nama omiljenih. Odlično rešenje za tople letnje dane.