Search for content, post, videos

Trend manikir u čast sezone proleće/leto 2017.-e godine

trend manikir za prolece/leto 2017.-e

Sezona proleće/leto 2017.- donosi sjajna idejna rešenja što se tiče sređivanja noktiju. Trend manikir za ovu sezonu je kombinovan. Šaren i sjajan, sa dodacima nakita pa do minimalnog nude stila. U zavisnosti od vaših ličnih afiniteta, odaberite neko od idejnih rešenja koja su u trendu ovog proleća/leta.

Metalik ombré

trend manikir

metalik ombré

Trend u farbanju kose koji se pojavio prethodne sezone se preneo i na sređivanje noktiju. Sama suština ombré tehnike se, kao i kod kose, ogleda u skladnim prelivima boja. Neophodno je da lakovi koje koristite budu živih boja, jer će jedino tako ombré biti efektan. Ovakav manikir vam dozvoljava igru bojama i veoma lako se radi i u kućnim uslovima.

Asimetrični francuski manikir

trend manikir

asimetricni francuski manikir

Francuski manikir je pretrpeo najveće promene, kada je sezona proleće/leto 2017.-e godine u pitanju. Naime, već su jesen/zima 2016.-e počeli sa eksperimentima, pa ste francuski manikir mogli videti sa tamnom podlogom i svetlom linijom. Trend manikir za sezonu proleće/leto 2017.-e se vratio originalnom francuskom manikiru, zadržavši svetlu podlogu. Varijacije se ogledaju u boji linije koja može biti crna, crvena, zelena, plava ili narandžasta.

Nakit na noktima

trend manikir

okitite svoje nokte

Ne, nije u pitanju glomazni nakit koji smo mogli da vidimo prethodnih sezona. Nema visuljaka, krasuljaka i cirkona. Nude podloga ukrašena zlatnim ili srebrnim trakicama, uz eventualni dodatak glitera. Idealno za kratke nokte koji sa ovakvim manikirom uvek izgledaju  sređeno i čisto. Topla preporuka.

Sivi trend manikir

trend manikir

sivo je u modi

Tamno sivi lak, mat ili sjajni. Obavezno za imati. Podjednako efektan i na dugim i na kratkim noktima, deluje potpuno moćno. Univerzalni hih za sezonu proleće/leto 2017.-e godine.

Apstraktna umetnost

trend manikir

apstraktna umetnost

Za ovo vam je potreban majstor.

Krvavo crvena

trend manikir

krvavo crvena

Još uvek neprikosnoveno vlada. Nijansa krvavo crvena je već postala klasik.

Električno narandžasta

trend manikir

elektricno narandzasta

Električno narandžasta je ove sezone zamenila električno zelenu, koja je bila u trendu prethodne. Veoma vesela i topla boja koja sluti na radost. Sjajan dodatak nadolazećem letu.

Pruge na noktima

trend manikir

pruge su sjajne

Odlično idejno rešenje za crnu boju noktiju. Pruge u neon nijansama otvaraju tamnu podlogu. Najbolje pristaju noktima srednje dužine.