Evo koji je tajni sastojak muške privlačnosti…

0
114
Evo koji je tajni sastojak muške privlačnosti...
“Muškarac koji zna da misli, lako može da shvati šta žena želi”. Tajni sastojak ili sastojci koje muškarce čine privlačnim otkriva upravo jedan muškarac…
sastojak
sastojak

Ništa više ne zadivljuje ženu nego sposoban muškarac, kojeg nijedna okolnost ne može iznenaditi. Moć i umeće da svaki problem brzo reši čine ga magnetom za suprotan pol. Većina žena voli da se pored muškarca oseća sigurno i ako im on to pruži, dobiće njihovu naklonost i ljubav.

Takođe, muževnije muškarce, sa viškom hormona testosterona, žene doživljavaju kao neodoljive, jake u svakom pogledu.

Muško samopouzdanje je možda najvažniji sastojak u „formuli“ neodoljivosti.

Ništa nije privlačnije od muškarca koji ima vere u sebe. To je afrodizijak bez konkurencije. Ta vrsta moći delotvornija je od materijalne, a činjenici da je On zadovoljan u svojoj koži, malo koja žena može odoleti. Žene neodoljivim doživljavaju i duhovite muškarce, koji umeju da ih nasmeju. Britak muški intelekt i obrazovanje takođe ga čine poželjnim. Društvene konvencije između ostalog zahtevaju i elokventnost. Opšte obrazovanje igra veliku ulogu u osvajanju. Ženama je važno da muškarci vladaju temom u društvu. Da, onim ženama koje zaista znaju šta hoće. Zar ne?
Autor : Stig