Search for content, post, videos

Evo situacija u kojima muškarci najčešće prilaze ženama

situacija
situacija u izlasku

situacija solo izlazaka

Situacija igra ulogu. Ključnu. Muškarci, baš kao i ostali predatori u prirodi vole lov u mutnom. Čekaju u zasedi i ocenjuju trenutak. Biraju plen naspram svojih afiniteta. Ako je taj plen nedostižan, neretko naprave kompromis ne bi li ulovili bar “nešto”. Tačnije nekog, a možda čak i ljubav svog života. Sada se dobar deo lova u mutnom obavlja preko interneta. Sreća, pa na Balkanu mladi i dalje masovno vole da izlaze. To je prava igra. Fer play. Evo situacija koje muškarci smatraju povoljnim da naprave taj veliki prvi korak… Prilazak.

Veličina grupe

Ako ste izašli u društvu samo jedne drugarice, teško da će biti neke akcije. Muškarci su svesni ženske lojalnosti tako da najčešće odustaju od napada. Ne žele neprijatnu situaciju sa drugaricom. Pored toga smatraju da su žene međusobno sklone osudi, a najgora moguća varijanta u tom smislu je kada ih je dve. Doduše, to je njihov stav. Ima puno tolerantnih i samostalnih žena koje bi svojoj drugarici izašle u susret i ohrabrile ih na upoznavanje gospodina Potencijalnog Pravog. Što više dama u grupi, to je bolje, zaključuju iskusni lovci. Izostajanje jedne devojke iz toka večeri neće napraviti preveliki disbalans u društvu.

Pokretljivost

Jači pol smatra da žene koje đuskaju imaju opušteniji pristup životu i daleko su zabavnije. Osim toga igra je takođe način da se uspostavi komunikacija. Prosto se vidi ko voli da živi i uživa u životu, ponekad čak i samo gestikulacijom tela. To je delimično i pokazatelj strasti. Ne uvek. Ispod svake mire sto đavola vire nije bezveze skovano. Te su žene ipak napornije za komunikaciju. Njih je lakše upecati na netu.

Glasna muzika

Ogromna prednost za muškarce, jer moraju legitimno da se približe do uveta devojkama koje startuju u klubu ne bi li im rekli bar “Dobro Veče”! To je ogroman plus zbog nervnih završetaka u kombinaciji sa vratnim žilama veoma osetljivim na dah suprotnog pola. Muškarac koji je na udaljenosti pet santimetara od vaše aorte dok vam se obraća, u jednom trenutku počinje da metamorfozira u princa. Ovaj trik može da urodi plodom tu noć, a već sutradan ako pijete negde kafu zajedno, da vam se pojavi pitanje “Šta mi bi?”:

Zima zima e pa šta je…

Mnoga istraživanja su potvrdila da muškarci partnerke sa kojima imaju plan da ostvare neku dužu vezu, uglavnom traže u hladnijim danima. Zima je dokazani učvršćivač čak i neozbiljnih veza, baš zbog te instinktivne potrebe za “prezimljavanjem” u paru. Prosto da bi bilo toplije. Leti su oba pola sklonija prolaznim avanturama. Jednostavno, leto sa sobom donosi neku posebnu dozu neobaveznosti a toplota i sunce nalažu da kada bi neko non stop bio pored vas, prosto biste prokuvali. Proključali preciznije. Iako smo Homo Sapiens-i koji odavno već žive van prirode, neki instinkti nisu još izumrli. Ne kod svih.