Search for content, post, videos

Uputsvo za upotrebu savremenog radikalnog feminizma

slika savremenog hasosa

Ideal savremenog radikalnog lezbofeminizma…

slika savremenog hasosa

slika savremenog haosa

Srele se dve žene nepušačice, jedna ginekološkinja druga vojnikinja

U ovom medijsko – društvenom magnovenju, teško je videti prst pred okom i gotovo je nemoguće razdvojiti istinu od laži ili zavere. Opšta zbunjenost je došla do tačke u kojoj sve veći broj ljudi ne može da odredi ni sopstveni pol. Manjak fizičkog rada, višak slobodnog vremena provedenog na internetu, pretvorilo je čovečanstvo u pipke imaginarne globalne mreže a naši delovi tela polako srastaju sa koaksijalnim kablovima.

No u svoj toj halabuci ipak imamo neke “smernice” kako bismo trebali da se ponašamo. Zahvaljujući izdašnom broju novonastalih pokreta za “sve i svašta” i “nadljudska prava” – sada je već zabranjeno reći – devijantnih pojedinaca, možemo otprilike da shvatimo bar jedan deo svega ovoga. Iz “dubokoumnih promišljanja” neofeminacizma može da se zaključi sledeće:

Nemoj nikom reći da si žena ukoliko se tako osećaš, to je demode, sramno, neravnopravno, ako dovoljno dugo ćutiš, prevazići ćeš taj primitivni osećaj.

Ukoliko si pak odlučila da jesi žena, naravno samo u sebi, ne javno, nemoj da budeš žena “otirač”.

A ako si se već drznula da budeš žena “otirač” i sa nekim groznim muškarcem koji je neravnopravan i naslinik u najavi osnuješ porodicu, uradi to na sledeći način:

1.Ne potpisuj nikakav bračni ugovor

To rade samo nazadne žene iz pasivnih krajeva – NEPROSVEĆENE. Ako baš upadneš u zamku potpisivanja bračnog ugovora, ni slučajno ne menjaj prezime. A joj! Ceo svet da ti se smeje koliko si srozala sebe na meru nosioca prezimena nečije loze. Već ako moraš da menjaš prezime ili si mimo zdrave svesti pa to i poželiš, jako je važno da zadržiš i svoje. To je mera savremenog dostojanstva. Žene sa dva prezimena nisu poklekle do kraja u sumanutom aktu potpisivanja bračnog ugovora koji je pri tom potpisan između suprotnih polova. Što je već dovoljno užasno samo po sebi.

2.Ne rađaj decu

Bože, ko još danas rađa decu pored toliko surogat majki na zapadu i miliona onih na istoku koji (pro)daju rođenu decu na usvajanje. Zar nije najlepše sačuvati svoje telo od svega na svetu. Ali to telo je ravnopravno telo sa muškim telom i ono nije predmet seksualnosti. Ako si baš jedna od onih žena iz kamenog doba i želi da rodi dete lično srećno sa tim. Malo blaža varijanta su one žene koje rađaju decu sebi i ostvare majčinstvo iz strogo ličnih pobuda, a dibidus glupače su one žene koje rađaju decu iz ljubavi sa muškarcem. To se smatra aktom iz vremena pre ere Homosapiensa.

3.Dojenje

Vas kao ženu stalno neko izrabljuje. I to novorođenče naročito ako je muškog pola odmah od vas traži servis danju i noću. A šta vam ono daje za uzvrat? Opet je žena u neravnopravnom položaju u odnosu na bebu. Danas smo toliko presrećne da postoji formula, tako da otac može ravnopravno da ušetsvuje u podizanju dece. Vi ga rodite – on ga hrani. O enzimima kolostrumu i imunizaciji koji dolaze iz majčinog mleka ne verujte nikome. To su gluposti. Sve autoimune bolesti koje ne daj Bože zadese dete, treba pripisati vakcinaciji. Ono što je važno još dodati je to da čak ukoliko ste toliko obnevidele i dojite svoje dete, to treba raditi isključivo u parlamentu sudnici ili drugoj javnoj ustanovi. Da ne bude da su radikalne neofeiministkinje zalud utukle tolko vreme i novce da izdejstvuju tako važne stvari za ženski rod.

4.Ravopravno obavljanje poslova po kući

Premerite dobro sve prostorije nanometrom, pa raspodelite čišćenje spram kvadrature. Ne dozvolite da vas muž prevari te on radi čiste a vi prljave poslove po kući. nego lepo: Ti slavinu on za slivnik, ti za dasku wc šolje, on za školjku. Tako jedino može da bude miran san. Priprema hrane takođe po rasporedu jedan/jedan. Pa nije nas žene majka rodila da robijamo svojoj deci. Te naše nazadne majke i bake koje su svoju ljubav kobajagi pružale i kroz hranjenje i brigu moramo odmah prevazići. Prvo ravnopravnost pa onda ljubav ako ostane mesta za nju.

5.Sve možete naplatiti po tržišnoj ceni

Danas je toliko “ekspertskih studija” o tome koliko žena zarađuje novca samo kada biva majka svojoj deci, da slobodno možete da napravite precizan račun svojim potomcima kada se otisnu u svet odraslih. Da odrastu deca za džaba ne ide. Samo ravnopravno. To što vama vaše majke nisu ispostavile račun za podizanje vas ne znači da vi treba da napravite istu grešku. Osim toga zna se i koliko košta seks, pa ukoliko želite da zaista budete ravnopravne mogle biste ispostavljati i nedeljni, mesečni ili godišnji račun muževima za to.

6.Ti si žena, ti sve možeš

A naročito je važno da kao žena možeš da prošetaš i urlaš gola po ulici. Bez toga ništa nema smisla na ovoj planeti. Koliko su krici jači utoliko je borba feministkinja za golotinju na javnom mestu smislenija.

savremenog

slika savremenog haosa

Jedino što ustvari moraš kao žena koja ide “rame uz rame” sa muškarcem je da platiš porez. Nekako baš čudno da se feminaci pokret nikad nije bavio tim  problemom. Naprotiv svojim zalaganjima žene su upravo postale zaista i jedino ravnopravni poreski obveznici.

I tako neki epilog cele ove sprdnje je : heteroseksualne žene da budu ravnopravne sa heteroseksualnim muškarcima obavezno!!! A na gej paradama istopolni parovi jedni da šetaju a drugi na povocima . To je ideal savremenog radikalnog lezbofeminizma pa izvolite gospodo konzumirajte novi svet.