Search for content, post, videos

Evo pravih razloga zbog kojih muškarci varaju

muskarci koji varaju
muskarci koji varaju

muskarci koji varaju

Mnoga istraživanja potvrdila su da je ljudima prosto u prirodi da varaju. Iako u prirodi u carstvu životinja postoje monogamne vrste poput raznih vrsta ptica i vukova, čovek biološki ne spada u taj “red”. Žene podjednako kao i muškarci ne podležu prirodnoj monogamiji, već usvojene društvene norme prave “restrikcije za ceo život”-tvrde antropolozi. Evo glavnih razloga zašto neki muškarci nisu spremni za vernost do smrti.

Rođeni lažov

Mnogi ljudi su rođeni sa predispozicijom da budu lažovi, i tu su muškarci i žene podjednaki. Međutim preljuba je približnija muškarcima iz prostog razloga, što se žene više plaše da budu “uhvaćene”.

Pitanje ega i samopouzdanja

Vrlo interesantan momenat, koji u osnovi zaista čini muškarce i žene različitim. Da bi se žene osećala dobro i ispunjeno, njoj je neophodan taj jedan muškarac, o kojem je sanjala. Muškarci s druge strane da bi nahranili svoj ego i podigli sebi samopouzdanje, moraju stalno iznova da osvajaju, što više žena. Ima onih koje ovo apsolutno ne zanima, i svoj ego grade ostvarujući se u karijeri, to je najuspešnija supstitucija.

Nezrelost

Da mnogi muškarci ostaju večiti dečaci, preljuba je pravi dokaz. Čak i kad je fizički ne počine, često im biva na umu. Dečaci vole da su cool i slobodni, pa ih monogamija brzo smori.

Nesigurnost žene

Nesigurnost žene, zna u velikoj meri da optereti muškarca. Posesivnost i potreba žena da budu konstantno animirane, jači pol tera u dalji lov. Oni će nastaviti da traže ženu koja će ih iskulirati-te su im najprivlačnije.

Varaju iz dosade

Muškarcima osvojene žene – vrlo brzo dosade. Koliko god zvučalo ružno, to je istina. Isto je i u obrnutom slučaju. Malo intrige i samostalnosti sa obe strane u vezi, čine čuda za odnos. I to treba znati da se dozira, jer previše slobode isto tako vodi u hladnoću i otuđenje.

Prilika

Muškarci prilike za snošaj vide kao šanse da još jednom ostvare kao lovci. Kod njih je taj instinkt veoma izražen, a i muškarcima se ređe ukazuje prilika za seks nego ženama. Trofej prevare su najčešće zastupljene i kao takve bezopasne su za muškarčev emotivni sklop.