Pismo svim ženama koje se zabavljaju sa Strelčevima

0
92
Pismo svim ženama koje se zabavljaju sa Strelčevima
pismo zenama
pismo zenama

Ovo pismo je namenjeno svim damama koje su nekad bile ili su trenutno u vezi sa jednim Strelcem. Napisano je iz srca jedne sestre čiji brat je rođen u ovom horoskopskom znaku. Sastavljeno je od godina posmatranja, postavljanja pitanja i zaključivanja.

“Bilo da želiš da čuješ ovo ili ne, istina je da on jednostavno nije spreman.

To nema apsolutno nikakve veze sa tobom, osim što si se zaljubila u čoveka koji još uvek želi da osvaja planine pre nego što pomisli da je spreman da ti uzvrati ljubav.

I zapamti, on nije uradio ništa loše.

A nisi ni ti. Nemoj da misliš da si ga uplašila ili tražila previše. Jedina istina je da nije sve do tebe.

Do njega je.

Spremnost u ljubavi dolazi u različitim stopama kod muškaraca, žena i Strelčeva.

Žene su sklone da prate zov svoga srca, a o ostalim stvarima će misliti kasnije.

Muškarci su naučeni da budu stabilna usluga za porodicu koju se nadaju da će jednoga dana imati. To je ukorenjeno mišljenje. Ovo pismo pokušava da osvetli jedan deo Strelačkog duha čijim ćete razumevanjem možda shvatiti zašto je on tako neuhvatljiv. Stvar je u tome što menjanje njega ili njegovog načina razmišljanja neće doneti nikakvo dobro. Jedini izbor koji treba da donesete je da li ćete ga voleti i ostati sa njim dok on ne bude spreman.

Lako je reći “Ako me zaista voliš, bićeš sa mnom”. Ali svi znamo da je pitanje srca retko lako. Ponekad, moramo da sagledamo razloge zašto on nije spreman. Ne sa mesta naših želja ili našeg ega, već sa njegovog nivoa.

Malo ko je spreman da kaže da ne uživa u slobodi. Strelac sasvim slobodno može da kaže da živi slobodu.

To znači da ako on misli da nije spreman- podrži ga. Ukoliko ga zaista iskreno voliš.

Oni koji kažu da žena nikada ne treba da čeka muškarca nikada, u stvari, nisu upoznali čoveka vrednog čekanja.

Realnost je da u jednom momentu u vaš život uđe neko toliko poseban i drugačiji da se zaljubite bez razloga. I takvu osobu vredi čekati.

Nema garancije u ovom životu, ali ako uhvatite sebe da pokušavate da odete od ovakvog muškarca ili da racionalizujete zašto ne treba da ga čekate, onda je i bolje da odete. Na taj način nećete mučiti sebe, a njemu svakako slobodu uzeti ne možete.

Ali zapamtite ovo – čekanje ne znači zaključati sebe u visoku kulu, daleko od sveta i ljudi. Čekanje je vaše vreme koje posvećujete sebi i svom životu, isto onoliko koliko i on to radi.

Prati stazu njegovih napora u svom životu- inače nećeš biti spremna za njega.

Ponekad je lakše videti pauzu između poglavljanja kao kraj priče nego kao predah za sledeći korak. I zapamtite, drage dame, Strelac uvek hoće više, bolje, brže.

Postoji nešto magnetski privlačno u muškarcu koji hoće da bude bolji. To je muškarac koji želi da raste kako bi mogao da vam bude oslonac onda kada za to dođe vreme. Prestanite da mislite da, ukoliko nije pored vas kada zaspete, niste u njegovim mislima. Jer u većini slučajeva- jeste. Nemojte da mučite sebe sumnjama da ako vam nije odmah odgovorio na poruku ili poziv, nije zainteresovan za vas. Da nije zainteresovan za vas, nikad ne bi ni bio sa vama. Verujte mi na reč.

Količinu odanosti koju vam daje jedan Strelac ćete retko gde imati. I zato je neophodno da shvatite da i on ima potrebu da bude odan prema sebi. Da osvaja svoje vrhove, da istražuje dubine, da nauči da leti.

Žene veoma često cenzurišu sebe na osnovu sopstvene procene šta muškarac može da podnese ili na osnovu toga što misle da on želi od njih. U slučaju Strelca, procena je precenjena kategorija.

Da biste bili iskreni prema sebi to znači da morate da slušate svoje srce. Strelac uvek sluša svoje srce.

Postoji velika razlika između muškarca koji nije zainteresovan i onog koji jednostavno nije spreman.

Toliko ekstremnih sportova još nije probao. A one koje je probao želi da ponovi još koji put.

Najveća greška koju možete da napravite je da pokušate da ga zamenite nekim drugim, misleći da će bilo čija pažnja popuniti rupu u vašem srcu. Ovde se ne postavlja pitanje da li možete da pronađete nekog drugog, već da li sebi verujete dovoljno da je vredno sačekati onog kojeg osećate.

Čekanje nikad nije laka odluka i kada se donese mora biti konstantna, jer će vam se ponekad učiniti da je lakše zaboraviti muškarca koji vam je ukrao srce i uz kog dišete punim plućima. Ali lakši način ne znači uvek i dobar izbor.

Što više poštujete sebe to ćete više ceniti odluke koje donese isključivo vaše srce.

Strelac uvek poštuje sebe. Zato ima toliko poštovanja i za vas. Za svaku vašu odluku, čak iako ona možda nije dobra za vašu vezu. Jer sloboda koju Strelčevi žive je teško razumljiva ostatku zodijačkog kruga.

Možda on nikad od vas i nije tražio da ga čekate, ali to ne znači da bi mu bilo lako pri pomisli da vas neko drugi grli.

Vi imate izbor. Vi uvek imate izbor.

Ponekad se zaista sve svodi na to da li ga volite dovoljno da biste ga čekali. Jer on brine za vas na način da vam bude najbolji kad odluči da se skrasi.

I zapamtite, srećan kraj nije zagarantovan.

Jedino što je zagarantovano u vezi sa jednim Strelcem je mnogo smeha i zabave. Otpuštanja stega i odanost. Sloboda i poštovanje. I putovanja. Mnogo, mnogo putovanja.

Ljubav ne može da se izmeri time koliko dugo nekog čekate. Već koliko dobro razumete zašto, u stvari, čekate.”