Ovo su prave razlike između muškaraca i žena

0
107
Ovo su prave razlike između muškaraca i žena
prave razlike između muškaraca i zena
prave razlike između muškaraca i zena

Prave razlike između muškaraca i žena su nešto o čemu se stalno govori, ali nikako mišljenja da se i usaglase. Svi pokušavaju da ih objasne na neki sebi svojstven način, koristeći, uglavnom, sopstveno iskustvo. Mi vam donosimo dve stranice dnevnika jednog bračnog para koji je bio deo istraživanja Šta žene zapravo žele od muškaraca. Prilikom ovog istraživanja parovi su bili u obavezi da zapisuju sve što im smeta kod patnera. Iako cilj samog istraživanja nisu bile razlike između muškaraca i žena, ovaj par ih je verovatno, napreciznije, definisao.

Njen dnevnik

“Danas sam primetila da se moj suprug, u najmanju ruku, ponaša čudno. Rezervisali smo sto za večeru u našem omiljenom restoranu i trebalo je tamo da se nađemo tokom večeri.

Dan sam provela u kupovini sa devojkama i stigla sam u restoran sa malim zakašnjenjem. Bio je ćutljiviji nego inače i primetila sam da ga nešto muči. Na početku sam mislila da je iznerviran mojim kašnjenjem, ali sam kasnije shvatila da je problem mnogo, mnogo ozbiljniji. Predložila sam mu da se premestimo na neko mirnije mesto i porazgovaramo. U maloj kafeteriji, u koju smo seli, pogledala sam ga pravo u oči i otvoreno pitala šta nije u redu. Činilo mi se da ignoriše moja osećanja, jer mi je veoma hladno rekao da je sve u redu. Nastavila sam sa pitanjima tipa da li sam negde pogrešila pa se zbog toga oseća loše. Međutim, samo mi je odgovorio da nemam razlog za brigu.

Na putu do kuće sam mu rekla da ga volim. Samo se nasmejao i nastavio sa vožnjom. E sad stvarno ne razumem celu ovu situaciju. Zašto, zašto mi jednostavno nije odgovorio “I ja tebe”? Stigli smo kući, bezbedno, ali ja sam bila veoma uznemirena. Nisam mogla, a da ne primetim da je održavao distancu i pri tom se ponašao kao da ja uopšte ne postojim. Samo je sedeo i buljio u televizor. Poželela sam mu laku noć i otišla na spavanje.

Posle 15ak minuta došao je i on, uskočio u krevet i zaspao, čim je dodirnuo jastuk. A ja? Nisam mogla da zaspim trudeći se da shvatim šta se to dešava sa mojim mužem. Zaista osećam kao da ga gubim… Moj brak je verovatno gotov…”

Njegov dnevnik

“Danas nisam uspeo da upalim motor. Mora da je neki ozbiljan kvar u pitanju. Mislim da ću morati da ga odvezem do majstora…”