Odlične ideje za izvinjenje bez izvinjenja

0
88
Odlične ideje za izvinjenje bez izvinjenja

Jako retko se dešavaju situacije u kojima žene pogreše jer po našim standardima nikad nismo krive i uvek je našem ispadu prethodila njihovo nerazumevanje naših potreba. Mi imamo mnogo potreba, oni malo strpljenja, mi njih razumemo, a oni nas nikad.

Kada dođemo do tačke da nam ni ova zavaravanja ne pomognu jer smo zaista preterale, onda već moramo da se postaramo da što pre saniramo štetu kako bi što kraće bila upamćena. Za početak je veoma važno da naučimo gde se to muškarci i žene mimoilaze i da u skladu sa tim delamo. Mali je procenat žena koje će sa lakoćom priznati grešku, izviniti se i nastaviti dalje. Baš iz tog razloga, dok ne naučimo da je najlakša i najbolja opcija verbalizovati svoja osećanja, predstavljamo vam odlične ideje za izvinjenje bez izvinjenja.

Karte za utakmicu

Karte za utakmice su idealne jer njima pokazujete da vam je stalo da samo on uživa. Možete uzeti kartu za njega i njegovog prijatelja sa kojim voli da prati sport. Caka sa ovim poklonom je što možda nećete uvek imati aktuelno sportsko dešavanje, ali ako budete tolike srećnice da te nedelje igra njihov tim – ovo je nepogrešiva varijanta.

Napunite frižider pivom

Malo momaka će ostati imuno na pun frižider njihovog omiljenog piva. Ako uz to pivo dodate neke grickalice i vladavinu nad daljinskim, sigurno da će brzo zaboraviti kako ste nepotrebno izdramili veče pre. U svakom slučaju, ovo varira od momka do momka, ako ga dobro poznajete znate koji alkohol u kombinaciji sa kojom hranom će imati najviše efekta jer time pokazujete da razumete potrebe svog partnera. I ne zaboravite na TV. Dajte svom muškarcu TV-a.

Budite zabavne

Možda „budite zabavne” nije dovoljno precizan opis. Pravite budalu od sebe, idite do svih granica duhovitog ponašanja koje poseduje svaka od nas i naterajte ga da krene toliko da se smeje da zaboravi da ste ih naljutile. Momci su u osnovi jako jednostavni i znate da ste ih kupili onog dana kada ste postale pored devojke i prijatelj sa kojim će da se smeju. Da li ćete to uraditi tako što ćete mu smestiti neku šalu ili ćete samo na svoj račun da se našalite dok ne popusti je izbor koji ćete doneti u odnosu na to kakav vam je momak tip muškarca.

Večera, uvek večera

Ovo je univerzalna stvar koja pali kod oba pola. Razlog je očigledan, hrana u kombinaciji sa odličnim vinom mora da oraspoloži. Hedonizam nam je svima u genima i jako je teško ostati ljut dok se u ustima topi medium rare biftek. Ukoliko ne znate da kuvate, nemojte ni da pokušavate da se iskupite na taj način, Beton hala u Beogradu ima restorane za svačiji ukus, zato okrenite telefon, rezervišite sto i gledajte kako bes nestaje svakim zalogajem.

Ispunite mu fantaziju

Morate u nekom momentu i za ovim posegnuti ako ste sve ostale ideje iscrpele. Moguće je da ne znate da vaš momak ima neku konkretno fantaziju, ali sigurno znate šta voli i na šta ne može da ostane ravnodušan. Perike, mrežaste čarape, visoke štikle će verovatno upaliti.

Ako niste taj tip, onda se pojavite najnormalnije obučene, zasmejte ga i onda mu šapnite na uvo da ne nosite veš. Ovo je verovatno opcija za koju bi se svaki momak odlučio kada bi mogao, ali vi je oprezno koristite jer može da se desi da više puta pogrešite.
Ako vam je partner tvrd orah, onda ćete morati da se suočite sa jedinim Izvini, da mu priđete pažljivo i da mu stavite do znanja da ste svesni svoje greške. Nekada je to neophodno, a zaista ni ne boli toliko. Ipak nismo toliko različiti jer je i njima bitno da se osećaju kao da ih cenimo kao jednake u vezi i da poštujemo njihova osećanja. Budite pametne i iskombinujte izvinjenje sa izvinjenjem bez izvinjenja.