Search for content, post, videos

Najlepša vest i najbolji “gest” – Vukovci umesto starleta!!!

divna vest
divna vest

divna vest

Na nekoliko bilborda u Novom Sadu “osvanula” su lica najboljih đaka u tom gradu. Fenomenalna akcija nije oduševila samo Novosađane, već je ceo region aplaudirao ovoj sjajnoj realizaciji još bolje ideje! Ovo je vest koja će ljudima izmamiti osmeh na lice. Sa osmehom je svakako lakše rešavati i druge probleme. Svaka čast mladim ljudima na postignutim rezultatima!

Vest su preneli mnogi portali i medijske kuće, navodeći da je to sjajan način u borbi protiv neo(ne)kulture rijalitija i starleta od kojih se ne može živeti.

Iz našeg ugla to je zaista najbolji način pobune protiv onoga što se svakodnevno servira u medijima kao mainstream. Ovakvi primeri trebalo bi da služe kao uzor onima koji stasavaju u ljude. Na taj način dobija se zdravo, ili bar nešto zdravije društvo, koje ipak neguje prave vrednosti. Očigledno je da je “normalnim” ljudima dosta golih zadnjica, eksplicitnih scena, agresije i nekulture koja se useljava kao kuga u sistem vrednosti mladih ljudi. Da bi se bilo gde krenulo, nužno je promeniti početnu svest. Podrška ovakvim akcijama znači podršku ozdravljenju društva. Borba mora da počne odnekud. Neka to bude znanje.

Svako od nas može i mora da učini nešto slično i napravi svet boljim mestom!