Najgori muškarci su najprivlačniji ženama

0
87
Najgori muškarci su najprivlačniji ženama
muškarci
playboy

Ogroman broj žena ima veliki problem jer ih konstantno privlače “problematični” muškarci.

Najperfidnija stvar u celoj toj situaciji je ta da one u početku ne shvataju šta ih je snašlo. Ili im se barem tako čini kada su već okončale vezu. A šta je to što inicijalno privlači žene?

Projekat za promenu

Neke od dama imaju ogromnu podsvesnu želju da menjaju muškarce. Pod promenama se podrazumeva i izbavljanje graničnih ličnosti i eliminisanje njihovih dijagnoza. “Za svakog problematičnog momka postoji dobra devojka voljna da ga spasi”. Tako plemenita stvar, vredna je svakog truda, sve do onog momenta kada počne da ugrožava samu egzistenciju spasiteljke.

Baš je sladak

Toliko je slatka njegova različitost i odstupanje od svakodnevnog. Razvio se osećaj u njoj da poseduje najlepši i najzgodniji komad frajera na planeti, i bez obzira na opaske kuloara, ona je najsrećnija žena na svetu.

Ona je za njega prva prava i posebna

Da li ste nekad čuli ovakvu izjavu? Svi muškarci problematičnog kova koriste ovu frazu kad izjavljuju ljubav. Teško je ne strovaliti se u nesvest od sreće što ste dosegli centar njegovog zvezdanog neba. Oni znaju tačno šta žene žele da čuju i neće se ustručavati da istovaraju tone ljubavnih fraza i gestova na svoju dragu. Stari trik iz ljubavnih anala je toliko delotvoran da na jednu ženu može da deluje preko bezbroj puta.

Ubica samopouzdanja

“Bad guys” – loši momci, imaju tendenciju da utiču na samopouzdanje. Oni se ne predaju ženama, ne menjaju se, i dalje flertuju sa milion drugih devojaka, a svojoj dragoj povremeno nabace i po neku kritiku. Nešto u ovom stilu: “izgledaš malo punije u tim farkama”, “lepo si se opustila, nabacila si koji kilogram”. Ne odgovaraju na svaki poziv, ponekad se ne javljaju danima, nedeljama…

Onda kada pak pošalju nazad poruku sa srcem na kraju, ili ne daj Bože neki cvet, odgovore na poziv – postaju heroji dana, nedelje, veka. Kada vas muškarac navikne da ne očekujete ništa od njega i najmanji gest pravi je dokaz ljubavi. Tek tada prirastaju za srce svojim izabranicama, i dobijaju kredit da nastave sa tim ponašanjem. Pa zašto bi se menjali, kad taktika radi!?