Search for content, post, videos

Da li ste sms ili call tip ličnosti i šta to govori o vama

Tip ličnosti prema temperamentu je još pre 2400. godina otac medicine, Hipokrit, svrstao u četiri grupe: melanholik, kolerik, sangvinik i flegmatik. Tu podelu i danas psiholozi koriste. Tehnološki napredak u telekomunikacijama je doneo još dva nova tipa ličnosti- sms i call tip. Posmatrajući njihove karakteristike, moglo bi se reći da ova dva nova tipa predstavljaju sublimaciju četiri stara. A kom tipu pripadate vi i šta to govori o vama, možete saznati u redovima koji slede.

SMS tip ličnosti

sms tip licnosti

sms tip licnosti

Ukoliko spadate u onu grupu ljudi koja više voli da komunicira putem poruka, najverovatnije ste duboki kreativac koji svoju ideju ne predstavlja direktno, već posredno. Savesni i vrlo požrtvovani, u duši veoma iskreni. Sporo i temeljno donošenje odluka su vaša osobina, pa vam porukanje predstavlja sjajnu opciju. Introvercija vas stavlja iza kamere i više ste tip posmatrača. U suštini, veoma romantični zanesenjaci koji boje svet svojim očima, i mnogo lakše podnose vesti koje pročitaju od onih koje čuju. Saosećajni i vedri, ukoliko ste u društvu možete nositi titulu pričalice. Večiti idealisti koji veruju da će lepota spasiti svet. Suzdržanost je jedna od vaših osobina koja se često graniči sa neodlučnošću.

Call tip ličnosti

call tip licnosti

call tip licnosti

Ako pripadate ovoj grupi onda volite da i na poruke odgovarate pozivom. Veoma ste odlučni i želite odmah da znate šta vas čeka. Pravi inicijator i pokretač, vaša ekstrovertna priroda vas čini pravim liderom. Spremni ste glasno da se zauzmete za svoje ideje i čvrsto branite svoje stavove. Ne volite da odlažete poslove jer ste tip od akcije. Telefon vam služi isključivo za konkretne stvari. Ćutljivi ste i direktni, ukoliko se nalazite u društvu. Živite u sadašnjosti i dok ne svane novo jutro, ne zanima vas šta će biti sutra. Ne volite da pravite dugoročne planove više vam odgovara dogovaranje u hodu. Odlučni ste i analitični, vrlo nazavisni i sami sebi dovoljni.