Najgore novogodišnje dekoracije zabeležene okom kamere

0
97
Najgore novogodišnje dekoracije zabeležene okom kamere

Ako ste mislili da novogodišnje dekoracije ne mogu da budu pretežak kič, evo demantija, tj. dokaza u vidu fotografija.

Nemoguće je da je previše

Zaboravite na tu konstataciju oko novogodišnjeg ukrašavanja. Postoji velika šansa, pošto su američke kuće od PVC-a i običnog drveta, da se od silne toplote nastale od svećica, u jednom trenutku cela kuća upali. To bi bio pravi vatromet.

dekoracije
bozicne dekoracije

Malo je reći neobično

Ovi silni Deda Mrazovi i ostali pingvini i patuljci deluju kao da su u sabirnom centru. Blaga strava i užas. U najmanju ruku ovo je odraz nekog opsesivno kompulzivnog poremećaja.

dekoracije
bozic u americi

Pena parti

Da nije pahulja, sve bi ličilo na pena party. Čovek se zaista svojski potrudio ali je produkt veoma konfuzan. Antarktik od tila sa puno stila, tako otprilike.

dekoracije
pena parti

Ovako to rade savesni Amerikanci

Ko nema i peškire u vidu Božića, taj se smatra nesavesnim građaninom. Dakle sve, od toalet papira do tanjira i dekoracija, mora da bude u Božićnom duhu. Sve osim proslave Isusovog rođendana. Tako je nažalost u konzumerizmu.

dekoracije
ovako to rade ameri

Bez komentara

Ovo su valjda ukrasi za novogodišnju jelku. Kako se uopšte kaže muška velika sirena? Čime je bio inspirisan dizajner, ostaje veliko pitanje.

dekoracije
sta je ovo pitanje je

Porodično stablo

Šta je pisac hteo da kaže? Porodično stablo sa svećicama i poklonima. Konfuzija ili originalnost. Kakve veze šta sa čim ima, sigurno neko od ukućana zna.

porodicno stablo
porodicno stablo