Search for content, post, videos

Midi suknja – univerzalan komad za sve sezone

midi suknja

Midi suknja je svoj trendovski život započela ’40.-ih, kada je modna kuća Dior lansirara prvu liniju punih suknji dužine do sredine listova. Zbog ovoga su bili na meti kritika, ali je ipak njihova ideja ostavila jak utisak na modu tog doba. Filmske dive poput Sofije Loren i Merilin Monro su promovisale modu midi suknje ’50.-ih i ’60.-ih godina, a posle toga midi suknja je nastavila svoj uspon u modnom svetu.

Postoji nekoliko dužina ove suknje, a najpopularnija je ona ispod kolena. Lepota ovog komada odeće je što mogu da ga nose sve dame, bez obzira na visinu i težinu. Važno je samo da visoke dame ponesu midi suknju dužine do pola listova, a nešto niže dame obavezno onu dužinu ispod kolena. Bilo da su jednobojne ili sa printom, midi suknje su već nekoliko sezona aktivno u trendu, sa minimalnim izmenama. Jedan od retkih komada odeće koji možete da nosite u svim sezonama.

crvena midi suknja

crvena midi suknja

Univerzalna kombinacija crvene i crne, kada je poželjno razbiti monotoniju zimskog outfit-a. Ovaj izvanredni komad je moguće kombinovati sa rolkom, košuljom, bluzom, džemperom. Ukoliko midi suknju nosite uz ravnu obuću, ona postaje kombinacija za svaki dan. Ako je nosite uz štikle postaje elegancija.

poslovna kombinacija

poslovna kombinacija

Sjajna siva suknja sa čizmicama do članaka je fenomenalan izbor za posao i poslovne sastanke. Takođe se u njoj može prošetati gradom, jer je pre svega udobna. Uz ovakvu boju midi suknje moguće je nositi ostatak garderobe u boji u kojoj poželite.

midi sa faltama

midi sa faltama

Ovakav model je namenjen isključivo mršavim damama ili onima koje nemaju izražene kukove. Ova kombinacija nam pokazuje da je midi suknja nosiva i sa dubokim čizmama.

kozna midi suknja

kozna midi suknja

Večiti crni komad koji bi svaka žena trebala da poseduje. Deluje elegantno i prefinjeno, ukoliko se nosi uz salonke i urbano ukoliko se kombinuje sa kožnom jaknom i čizmama do članaka.

sjajna zelena

sjajna zelena

Slika govori više od reči.

cvetni print

cvetni print

Ne postoji bolji dokaz da cvetni print nije rezervisan samo za leto.