Search for content, post, videos

“Kad Monika Beluči rodi u 44. ona je seksi, a ovde te pitaju šta si čekala” Glumica Danijela Vranješ čeka svoje prvo dete

dete
dete

danijela vranjes

Glumica Danijela Vranješ sitno broji do porođaja kada će na svet doneti svoje prvo dete – ćerku Emu.

Budući da je trudna u 43. godini ona je odlučila da na negativne komentare javnosti odgovori iskrenim postom na Fejsbuku koji vam prenosimo u celosti:

“Uopšte ne kapiram zašto je šokantna vest ako je žena trudna u 42/43. godini. Pa to da ne može, ne bi se dešavalo prirodnim putem. Mnoge mlade žene ne mogu da rode i to nema veze sa godinama. Neodgovorno je o deci razmišljati tako površno, pa ih zbog godina praviti sa pogrešnima i u pogrešnom trenutku.

Žene drage, čuvajte svoje telo i ne slušajte malograđanske komentare. Jer, kad Monika Beluči rodi dvoje u 42. i 44., ona je i dalje seksi, lepa i poželjna… A ovde si sve najgore i čaršija se pita šta si čekala do sada.

Evo, na Badnji dan ja apelujem na malo više poštovanja svačije individualnosti. Nismo svi isti. Hvala svim novinarima koji u naslov nisu stavili “trudna u 43″. Ja sam lepa i mlada i plodna, što i vama želim. Sretan Badnji dan!”

Danijela se na negativne komentare osvrnula kratko i jasno. Prosto je neverovatno da se ljudi i dalje bave nečijim toliko intimnim životnim odlukama.