Najbolji Facebook status jedne mame ikada!

0
57
Najbolji Facebook status jedne mame ikada!
facebook status
facebook status

Facebook status može biti pravo instant umetničko delo. Teško je bilo odoleti i ne podeliti ovako zanimljiv tekst sa čitaocima… Svaka mama zna, koliko složen može da bude dan…

Mama Jelena je to ovako opisala:

“Jutro… Prvi gutljaj kafe, palim cigaretu br. 1, dok uživam u istoj, spremam detetu br. 1 doručak (grozna sam, znam), budi se i dete br. 2 za svoj obrok br. 1, i promenu pelene br. 1, uspešno obavljeno, zadremala je, divno! Skidam veš sa sušilice br. 1, pa sa sušilice br. 2, stavljam veš br. 1 u mašinu. Vreme je da se pristavi ručak, u međuvremenu bi mogla uraditi korak br. 1, izvaditi čisto suđe iz mašine, zatim preći na korak br. 2 – napuniti je prljavim.

Dete br. 1 se javlja, treba pomoć oko domaćeg, dete br. 2 treba pomoć oko grčeva. Dete br. 1 traži odevnu kombinaciju za danas, dete br. 2 se upiškilo do vrata, vreme je za današnje lagano pranje br. 1 i promenu pelene br. 2. Kad je već budna daj da joj stavim kapi br. 1 i kapi br. 2 u oko, super, obavili smo i to. E sad je dete br. 2 već gladno, ručkamo danasnji obrok br. 2. Gotov je ručak, a i mašina br. 1 je završila, sipam detetu br. 1 obrok br. 2 da se hladi, za to vreme punim mašinu br. 2. Dete br. 1 poručkalo svoj obrok br. 2 i ode u školu.

Dok čekam da se dete br. 2 probudi, sela sam da popušim cigaretu br. 2 i popijem kafu br. 1, koju mi je moj dragi muž br. 2 (koji misli da mi je super jer sam na porodiljskom) skuvao jos jutros u 7h! ???? Ruku na srce i jeste mi super, dete br. 1 mi reklo da me voli, a dete br. 2 mi se nasmejalo! Vredno svakog truda… ????”

Preuzeto sa Facebook profila: Jelena Blanuša