Kako žena dobija baš ono što je zamislila

0
33
Kako žena dobija baš ono što je zamislila
manipulative woman talking on the phone on a white background
zena zove sladju koja zove djuru

Žena, ukoliko je zaista mudra, do svog cilja dolazi bez svađe i trzavica. Postoje mnoge situacije u bračnom životu ili vezi u kojima je pametno odreagovati više nego nužno.

1. Vožnja sa Šumaherom

Većini žena je poznato da se muškarci za volanom osećaju kao reli vozači, i da sve što se dešava u automobilu i van njega oni drže pod kontrolom.

Rešenje:

Zaboravite na ustaljenu reakciju kada skontate da vam život u toj vožnji visi o koncu i pokušajte sledeće:

Stvarno se pored tebe osećam sigurno dok voziš, mogao bi da dodaš još malo gasa, jel ono policija tamo, ups…

Ukoliko su deca sa vama u kolima predlog je da ponesete providnu plastičnu kesu, keks i vodu! Kada vaš dragi krene na trke – pomešajte vodu sa keksom, u kesi naravno, i pravite se da su deca povraćala. Poželjno je da su deca dovoljno mala da ne znaju da pričaju.

 

2. Želite u šoping, ali uz blagoslov partnera

Ovo zvuči kao nemoguća misija, ali sigurno vam je već dosadilo da krijumčarite kese iz Zare po hodnicima i ćoškovima kuće.

Rešenje:

Obavezno kad izlazite negde sa svojim dragim obucite pocepane helanke ili flekavu majicu. Sačekajte da primeti fleku ili rupu, koja bi svakako morala da bude ozbiljnih dimenzija. Na njegovo pitanje “šta ti je to”, skromno odgovorite skrušenim “ma ništa, šta mi fali?”. To će ga sigurno  poraziti i moraće da popusti. Ako ne primeti odmah fleku i rupu, ponavljajte proces do željene reakcije.

3. Rođendanski poklon

Naravno da nijedna žena nije zadovoljna poklonom od prošle godine. Ovoga puta pomozite svom dragom da uradi bolji posao, a da on toga ni ne bude svestan.

Rešenje:

Ovaj kliše uvek pali, naročito kod muževa koji imaju pojačan osećaj griže savesti. Dakle, diskretno probavajte Kavalijeve naočare od 350€ u optičarskoj radnji, koja se inače nalazi na ćošku vaše zgrade. Ponavljajte istu radnju dva puta dnevno, naravno pred mužem.

Kada se približi rođendan povećajte broj zajedničkog svraćanja do optičarskih prodavnica na tri puta dnevno i dodajte postepeno po koji tužni uzdah kada vraćate naočare na postolje. Obavezno iz prodavnice izađite zamišljeni, sa pogledom koji se gubi u daljini i suzom koja samo što nije kanula! Ove godine bingo, dosta je bilo kojekakvih iznenađenja.

4. Sijalica

Ključna sijalica u špajzu treba da se zameni. Vi kao žena koja je prosečne visine, čak i kada se popnete na stolicu, ne možete da je dohvatite. Merdevine ne mogu da stanu u špajz.

Rešenje:

Molili ste ga 150 puta da zameni tu sijalicu, jer apsolutno ništa ne vidite u tom mraku. I već ste 6 puta zapalili sebi kosu upaljačem naginjući se da dohvatite džem od kajsija.

Ovoga puta pretvarajte se da ste nazvali svoju prijateljicu, koja vašem mužu nije baš omiljena i napravite sledeći scenario. Obratite pažnju da li vas muž bar malo sluša, a kada mu uhvatite pogled recite sledeće:

aha, jao hvala, važi, kad može da dođe?

Prenesete svom mužu da Đuro, Slađin muž, treba da dođe da zameni sijalicu, jer to je njemu čas posla, on to kod kuće stalno radi. Dalje nije potrebno objašnjavati šta će da se desi, nego se vi opet pretvarajte da zovete Slađu da otkažete Đurov dolazak.