5 stvari koje muškarci rade pogrešno

0
34
5 stvari koje muškarci rade pogrešno
zena nokautira muskarca
zena nokautira muskarca

 1. Daljinski upravljač i ostali ekrani

Danas svi “vise” ispred nekog ekrana. Blizu smo da postanemo ravnopravni sa jačim polom u količini vremena koje provodimo na taj način. Pitanje je samo zašto muškarci nikada ne postave pitanje “a šta se tebi gleda?”. Žena bi mu verovatno i tada dala prednost da on izabere program, ali samo pitanje bi mnogo značilo i bilo bi to divno iznenađenje večeri.

2. Mrtav sam umoran, samo me pusti

Ova rečenica je više nego pogana iz usta jednog muškarca upućenog ženi, koja je bar 18 sati u toku dana zaposlena nečim ili nekim. Najverovatnije jeste da muškarac zaista oseća umor. Za ženu je to odavno već normalno stanje. Opet postoji rešenje i za ovu situaciju, a to je “jel mogu malo kasnije nešto da ti pomognem?”. Žena bi se istopila od sreće od same pomisli da joj neko u toku tog dana može skinuti deo tereta sa grbače. Opet bi najverovatnije na kraju ipak odlučila da sve uradi sama, osim ako joj se gornji i donji pritisak nisu skroz sastavili.

3. Gde je jogurt

Funkcionalno slepilo kod muškaraca više je nego iritantno, da li je moguće da ne mogu da nađu nikad ništa u frižideru, fioci, špajzu…? Doziva upomoć dok mu glava stoji u frižideru i gleda u stvar koja mu treba. Žena obustavlja sve svoje radnje da bi njemu dodala jogurt koji je maločas dodirnuo nekoliko puta nosem.

4. Ti se bavi trivijalnim stvarima

On misli da je njoj uživancija da odvaja vreme kako bi kupovala poklone za njegove poslovne partnere, pamti datume rođenja dece njegovih prijatelja i vodi računa o kućnom budžetu. Gospodin galantni spiska masu love na fensi večeru, a ona ide kod frizera koji fenira za 200 dinara manje.

5. Sindrom: “Vozim kao Šumaher”

Fenomenalno je kako svaki muškarac tripuje da je Šumaher za volanom.  Oseća se kao neprikosnoveni megaimperator među smotanim smrtnicima, a naravno žene vozači su za njih posebna kategorija. Oni veruju da žena treba da se opusti i poveruje u njihove svemoćne sposobnosti za volanom, dok joj duša iz nosa odlazi u pete i nazad, jer umalo da pregazi dva pešaka i odvali pet automobila. On je sve to video i pažljivo proračunao. GRRRR