Search for content, post, videos

New York street style moda za jesen 2016.

Street style – ulična moda najviše pripada baš New York-u. Najbolje revije i modeli za ovaj deo mode prikazuju se upravo u Velikoj Jabuci.

Ove godine su u epicentru trenda, majice sa izjavama u ludim bojama. Crvena, pink, cvetni dezeni i neizostavni karneri.

Rana jesen u boji javora

Savršentsvo prosto, kombinacija bez greške, kad nestane sunce – ONA će da sija.

street style ny

street style

Fluidni street style

Za dame koje osvajaju nežnošću i suptilnošću, idealna kombinacija za dnevnu svetlost.

street style

fluidnost u odevanju

Zbunjenost sa stilom

Ovo je outfit za koji je teško reći da li je osmišljen, ili sa stilom promašen. Da nije top slučajno trebao da bude ispod majice? Stajling nakon noći provedene s NJIM i nije ni važno kojim redom se odeća ujutru oblači.

street style

romanticna kombinacija

Karneri i graf

Zanimljiva kombinacija nespojivog. Infantilna žena od 30 godina samo fali plišani medved u kadru. Na drugi pogled zanimljivo, i više nego prihvatljivo.

street style

karneri i grafika

Bajaga

“Kuda si pošla sa tim mračnim mislima?”. Relaksirani sado-mazo stil. Farmerke je na manekenku naneo izgleda neki vetar, “Severac”, na sred ulice. New York-če, imaj milosti, pusti taj vetar mode na sve žene sveta!

street style

sado mazo stil

Deficit

Zafalilo je 30cm materijala, ali je važno da devojka to zna da nosi. Pepito pantalone koje mogu da padaju lepo samo ženama u poodmakloj anoreksiji. Ipak je kombinacija bila deo ovogodišnjeg show programa i sigurno su svi bili stostruko oduševljeni.

street style

pepito i roze bluza

Krajnji rezultat

“Sve činimo da budemo drugačiji” – je geslo koje je kreator sebi ponavljao kao mantru. Teško je dokučiti koja je situacija vezana za izradu cipela, ali se može pretpostaviti da su ulosvi u kojima se radilo bili veoma teški. Folija i crveno – to još niko nije prikazao. Misija uspešna. Prostudirajte sami.

street style

folija i crveno

Večiti grad

Neprevaziđena rimska moda, u bilo kojoj evolutivnoj fazi zadržava svoj vajb. Sa togama, palto-ima, mantijama, je nemoguće pogrešiti, one uvek nose u sebi izvesnu dozu mistike i elegancije koja obara s’ nogu.

rimska moda

rimska moda