Ukrasi za kosu za doček Nove 2017.-e godine

0
147
Ukrasi za kosu za doček Nove 2017.-e godine

Ovo je poslednja nedelja 2016.-e godine. Ukoliko ste odabrali mesto na kojem ćete dočekati Novu 2017.-u godinu i imate društvo sa kojim ćete se ludo provesti, mi vam nudimo savet ne kako da se obučete. I to ste već verovatno rešili. Dajemo vam neke predloge kako da upotpunite vaš izgled sa malo truda i ulaganja. Ukrasi za kosu su deo nakita koji vam sigurno neće smetati tokom večeri, a veoma je popularan. Pogledajte šta vam predlažu stručnjaci iz ove oblasti.

Rajf

nakit za kosu
rajf

2016.-a je bila obeležena eksperimentisanjem na svim modnim poljima. Tako ni nakit za kosu nije prošao bez promena. Rajf je pretrpeo velike izmene. Više nije onaj dosadni i obični držač za kosu, već komad nakita koji itekako može da vam podigne samopouzdanje. Bilo da izaberete neki sa cirkonima ili bez, od materijala ili plastike, ukoliko ga budete nosili baš kao i dama na slici, bićete primećeni. Uz ovakav detalj na glavi, ne treba vam puno nakita.

U stilu istočnjačke princeze

nakit za kosu
u stilu istocnjacke princeze

Bez puno muke. Puštena kosa uz ovakav nakit izgleda efektno. Svedeno, pomalo romantično i egzotično. Nisu vam potrebne majstorske ruke frizera (osim za feniranje), vrlo lako i sami možete sebe okititi. Boju ukrasa birajte u skladu sa bojom haljine i vaše kose.

Ukrasi za kosu antičkog Rima

ukrasi za kosu antickog Rima
ukrasi za kosu antickog Rima

Veoma prefinjeno, svedeno, elegantno. Ukoliko se odlučite za ovakav ukras za kosu, znajte da je moguće nositi ga i sa puštenom i sa skupljenom kosom. U oba slučaja, efekat ne izostaje.

Boje u kosi

nakit za kosu
ekstravagancija

Nešto smeliji pristup, kada je ukrašavanje kose u pitanju. U ovom slučaju su to leptirići, a ako vam se dopada nešto ovog tipa, možete izabrati motiv koji vi najviše volite. Ovakav nakit za kosu nije teško napraviti, ali ako nemate previše vremena, posetite neku od radnji koja prodaje specijalizovane stvari ovog tipa. Sigurni smo da ćete tamo dobiti još gomilu ideja kako da ukrasite kosu za doček Nove 2017.-e.

Cvet u kosi

ukrasi za kosu
cvet u kosi

Jednostavna traka na kojoj se nalazi cvet. Ako vam je ovo previše, možete za sebe odabrati cvet ili neki drugi motiv od nekog drugog materijala. Tek, kosa neobavezno pokupljena (ukoliko je duga) ili ako je u pitanju bob, puštena, neće izgledati isto sa i bez nakita za kosu.

Indijanska skvo

indijanska skvo
indijanska skvo

Ako volite da eksperimentišete, predlažemo vam izgled indijanskih dama. Veoma autentičan, šaren i živ, ovakav nakit za kosu zahteva određeni broj godina i posebnu vrstu garderobe, ali je uz određene izmene, moguće prilagoditi ga. Suština je u kombinaciji šarenih perlica koje menjaju kompletan nakit. Pokušajte.

Kruna ili dijadema

nakit za kosu
nakit za kosu

Kruna ili dijadema, nikoga ne može učiniti kraljicom. Ili može? Tek, ovak mali detalj može u potpunosti promeniti način na koji će vas ljudi posmatrati na dočeku Nove 2017.-e. Osmelite se i pokažite kraljicu u sebi. Ako vam je ovo “previše”, bar se provedite kraljevski. Za to vam nije potreban ni nakit ni haljina. Samo dobro društvo.