Top lista 5 najboljih olovaka za vaše obrve

0
79
Top lista 5 najboljih olovaka za vaše obrve

 

Obrve su poslednjih godina “značajno dobile” na važnosti. Deceniju unazad, ili malo manje, važilo je geslo “što tanje to bolje”.

Bilo je žena koje su ih jednostavno depilirale i izvlačile samo tanku crtu braon ili crnom olovkom. To bi sigurno izazvalo u najmanju ruku neobične reakcije kod onih koji nisu posvedočili taj fenomen.

Trend je sada “natural look” a da biste ga postigli i imali savršeno izblendirane obrve koristite jednu od sledećih olovaka:

Rimmel Professional Eyebrow Olovka

Za one koji vode računa o budžetu a i dalje žele kvalitetan komad šminke, Rimmel Professional Eyebrow je pravi izbor. Brend koji parira svim velikim kozmetičkim kućama. Zbog nešto manjih troškova advertajzinga Rimmel ima povoljnije cene. Ali je i dokaz da odnosom kvaliteta i cene – lako dopire do svekolike ženske populacije!

obrve
Olovka za obrve

M.A.C Eyebrow Olovka za obrve

Kao neprikosnoveni brend mnogih kozmetičkih proizvoda i ovoga puta je na listi najboljih. Kvalitet. Perfekcionizam. Zadovoljstvo. Ostaviće vas bez daha broj nijansi svake boje. Nemoguće je pogrešiti. M.A.C.

obrve
mac olovka

 

Guerlain Divinora Eyebrow Olovka

Guerlain je poznat po svojoj ektravaganciji i često prilično visokim cenama. Make up artisti ovu olovku smatraju više nego odličnom zbog svoje “izdržljivosti” kada se nanese na obrve.

obrve
guerlan olovka

Clinique Superfine Liner for Brows

Clinique, kompanija poznata po svojoj kozmetici koja je posvećena onima sa osetljivom kožom. I ovoga puta nisu omanuli, te ako ste imali bilo kakve reakcije na druge proizvode sa ovom olovkom one će sigurno izostati.

obrve
clinique olovka

Christian Dior Powder Eyebrow Olovka

Broj jedan iz više razloga. Lakoća nanošenja, postojanost, izbor boja i nijansi. Kao najbolja performansa ističe se puderasta tekstura koja vašim obrvama daje punoću a zadržava potpuni prirodni izgled tj. “natural look”.

olovka za obrve
christian dior olovka