Olovka koja daje najlepše konture i punoću usnama Top lista

0
214
Olovka koja daje najlepše konture i punoću usnama Top lista

 Aura olovka za usne

aura olovka za usne
aura

“Aurina” olovka za usne predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta. “Aura” je prevazišla sve svoje standarde u sferi kozmetike  izradom baš ovog seta proizvoda. Probajte neke od njihovih sjajnih lip lajnera, sigurno nećete ostati ravnodušni.

Chanel Le Crayon Levres Precision Lip Definer

chanel
chanel

Da li je brendu “Chanel” uopšte mogući naći manu kod bilo kojeg od njihovih proizvoda. Osim cene razume se. Taj mali stiker sa brojem zna da razbija iluzije. Olovke za usta, međutim, zaista su “vredne” svakog dinara. Klasične boje i vanvremenska postojanost na usnama, mogle bi da vas nateraju da ih ipak kupite.

Clinique Quickliner za usne

clinique olovka
clinique

Za dame koje su više u casual varijanti, i nenapadni makeup. Za one čija profesija dozvoljava samo nežnu i blagu šminku, fenomenalan izbor nude boja za svaku nijansu usana.

 Dior Contour olovka i četkica za usne

dior za usne
dior

Dior je nenadmašan u mnogim domenima, kozmetika je svakako jedan od njih. Umnogome prevazilaze kvalitet većine kompanija i brendova koji se bave isključivo izradom kozmetike visokog kvaliteta. Dior je u najnovijoj seriji zadržao svoj pečat ekstravagancije, tako da i dalje možete da pronađete najseksi boje i nijanse upravo na njihovim rafovima.

L’Oreal Paris Colour Riche lajner za usne

loreal za usne
loreal

Jedna od najvećih francuskih kozmetičkih kuća, i ove godine potrudila se da vam omogući sjajan izbor i kvalitet olovaka koje će vaše usne učiniti senzualnim. “L’oreal” u svetu važi za srednju klasu kozmetičkog brenda, odnos cene i kvliteta u relativnom smislu je na strani potrošača.

MAC olovka za usne

olovka za usta
mac

Neizostavni “M.A.C” je jedan od najprodavanijih brendova na svetu, gotovo podjednako korišćen u komercijalne i profesionalne svrhe. Njihove olovke su veoma postojane i savršene teksture, ni previše masne ni previše suve.

Rimmel London 1000 Kisses Stay On

olovka za usta
rimmel

Ovo je pravi izbor olovke za svaki dan i nekih eksperimentalnih boja. Uvek vam zafali baš ona jedna nijansa ili boja za neki ludi outfit koji ne nosite toliko često. Ovi lajneri su se pokazali fenomenalno po svojoj postojanosti i zato su se našli na ovoj korisničkoj top listi.