Novogodišnja šminka za 2017.-u – da zasijate u najluđoj noći

0
99
Novogodišnja šminka za 2017.-u - da zasijate u najluđoj noći

Zašto žene žele da izgledaju neodoljivo u Novogodišnjoj noći? Te noći kada se nose svečane toalete, kada sve seva na visokim štiklama, kada se mešaju oblaci parfema sve dame se osećaju superiorno u odnosu na ostale noćne izlaske. I novogodišnja šminka definitivno pomaže kompletnom vizuelnom ugođaju. A da biste zablistale i u ovoj novogodišnjoj noći mi vam nudimo predloge kako da to najbolje učinite. Barem što se šminke tiče.

Glitter make up

glitter make up za novogodisnju noc
glitter make up za novogodisnju noc

Sjajno, sjajnije, najsjajnije. Baš onako kako izgleda i sama Novogodišnja noć. Boje su, kao što se može primetiti, raznovrsne. Od svedene (ukoliko ovde nešto može da se nazove svedenim) srebrne i zlatne, do najluđih i najšarenijih kombinacija ljubičaste, zelene, crne, teget i roze. Igrajte se nijansama, sve je dozvoljeno, važno je samo da sija.

Fantasy make up

fantasy make up
fantasy make up

U pitanju je profesionalna šminka za koju vam je potreban MUA (make up artist). Ovo je svojevrsna umetnost crtanja po licu  namenjena isključivo damama koje su dovoljno hrabre da ponesu nečije umetničko delo na svom licu. Novogodišnja šminka i jeste jedna vrsta iskoraka pa bi ovakva avantura mogla da vas stavi u centar pažnje. Ukoliko ste spremni da budete zvezda večeri, ovo je pravi izbor za vas.

Pin up make up

pin up make up
pin up make up

Dita Von Teese je poznata po ovom načinu šminkanja. Stil pin up devojke se ove sezone vratio u modu, što se odevanja i šminkanja tiče. Preporučuje se damama svetlije puti. Uz crveni karmin i crnu haljinu (sa šljokicama, naravno) bićete u trendu. Jer ove Nove godine je važno samo da sjaji.

Nakit na licu

novogodisnja sminka
novogodisnja sminka

Za sve one dame koje žele da izgledaju kao bliskoistočne princeze, cirkoni na licu su pravi izbor. Ukoliko želite nešto jednostavniji izgled neka boja cirkona bude usklađena sa bojom senke. Ako ste pak spremni za avangardni izazov, od nakita možete napraviti i neki oblik na licu (cvet, srce, sunce) i ostaviti sve koji vas vide bez daha. Doslovno.