M.A.C strobe krema za porcelanski ujednačeni ten

0
174
M.A.C strobe krema za porcelanski ujednačeni ten
mac strobe krema
mac strobe kreme

Već dobro poznata M.A.C strobe krema, dobila je novu ambalažu i unapređene formule. Ovoga puta proizvodiće se u dva tona. Hladni – redlite, za dame sa pink tenom, i topli – goldlite za žene sa braon-žutim tenom. Nekada je MAC strobe krema imala samo jednu – sedefastu nijansu.

Obe nijanse ovog novog proizvoda bile su testirane i korišćenje na modnim revijama i događajima, još nekoliko sezona unazad. Jean Piere Braganza, je prikazao prvi put zvanično nove M.A.C-ove proizvode, na svojoj reviji, u septembru 2016.

Goldlite-nijansa koja je prisutna kod krema mnogih brendova, nije izazvala toliku pažnju među šminkerskim ekspertima. Međutim, redlite nijansa je prava revolucija, kada je u pitanju ovaj proizvod i idealno rešenje za žene hladnijeg tona kože.

Kada se istisnu na kožu, neophodno je dobro oko da bi se videla razlika između gold i red tona. Uticaj svetlosti kada se razmažu omogućava da se vidi razlika.

M.A.C strobe krema Redlite

Savršena doza crveno-pink odsjaja, koji se idealno prilagođava rasveti. To znači, da ukoliko ćete biti u nekoj prilici, izloženi objektivu ili veštačkoj svetlosti, sa ovom kremom na licu, izgledaćete savršeno.

Ova krema na vašem licu potpuno drugačije izgleda na prirodnoj i veštačkoj svetlosti. U prostoriji ova krema može da dobije i bakarni odsjaj, dok pod uticajem sunčeve svetlosti , emituje roze-crvenu nijansu. Treća varijacija je oblačno vreme, koje ovu kremu gasi, i dobijate samo ujednačeni zdrav ten, bez preteranog sjaja.

Vaša koža će izgledati odmorno i zdravo u sva tri slučaja.

M.A.C strobe krema goldlite

Zlatna boja ovog proizvoda nije previše intenzivna. Na ivici je između belog i žutog zlata, te pokriva veći spektar različitih tonova kože. Kao i redlite, goldlite se savršeno prilagođava svetlosti i vremenskim uslovima. Kvalitativne performanse su ujednačene. Ujedinjenje gold i red kreme dalo je peachlite-bresva ton – koji će takođe ući u prodaju. Prerađena stara strobe krema dobila je ime Silver Strobe.

Ove četiri “lepotice” kreću u zvaničnu komercijalnu prodaju u novembru 2016.godine.