Search for content, post, videos

M.A.C strobe krema za porcelanski ujednačeni ten

mac strobe krema
mac strobe krema

mac strobe kreme

Već dobro poznata M.A.C strobe krema, dobila je novu ambalažu i unapređene formule. Ovoga puta proizvodiće se u dva tona. Hladni – redlite, za dame sa pink tenom, i topli – goldlite za žene sa braon-žutim tenom. Nekada je MAC strobe krema imala samo jednu – sedefastu nijansu.

Obe nijanse ovog novog proizvoda bile su testirane i korišćenje na modnim revijama i događajima, još nekoliko sezona unazad. Jean Piere Braganza, je prikazao prvi put zvanično nove M.A.C-ove proizvode, na svojoj reviji, u septembru 2016.

Goldlite-nijansa koja je prisutna kod krema mnogih brendova, nije izazvala toliku pažnju među šminkerskim ekspertima. Međutim, redlite nijansa je prava revolucija, kada je u pitanju ovaj proizvod i idealno rešenje za žene hladnijeg tona kože.

Kada se istisnu na kožu, neophodno je dobro oko da bi se videla razlika između gold i red tona. Uticaj svetlosti kada se razmažu omogućava da se vidi razlika.

M.A.C strobe krema Redlite

Savršena doza crveno-pink odsjaja, koji se idealno prilagođava rasveti. To znači, da ukoliko ćete biti u nekoj prilici, izloženi objektivu ili veštačkoj svetlosti, sa ovom kremom na licu, izgledaćete savršeno.

Ova krema na vašem licu potpuno drugačije izgleda na prirodnoj i veštačkoj svetlosti. U prostoriji ova krema može da dobije i bakarni odsjaj, dok pod uticajem sunčeve svetlosti , emituje roze-crvenu nijansu. Treća varijacija je oblačno vreme, koje ovu kremu gasi, i dobijate samo ujednačeni zdrav ten, bez preteranog sjaja.

Vaša koža će izgledati odmorno i zdravo u sva tri slučaja.

M.A.C strobe krema goldlite

Zlatna boja ovog proizvoda nije previše intenzivna. Na ivici je između belog i žutog zlata, te pokriva veći spektar različitih tonova kože. Kao i redlite, goldlite se savršeno prilagođava svetlosti i vremenskim uslovima. Kvalitativne performanse su ujednačene. Ujedinjenje gold i red kreme dalo je peachlite-bresva ton – koji će takođe ući u prodaju. Prerađena stara strobe krema dobila je ime Silver Strobe.

Ove četiri “lepotice” kreću u zvaničnu komercijalnu prodaju u novembru 2016.godine.