Search for content, post, videos

Ima nešto u tom Kylie Jenner setu za puna usta

kylie jenner
kylie jenner

kylie jenner

Kylie Jenner je ime i prezime koje najčešće vežemo za poznati trio sestara i rijaliti šou “Kardašijans” (“Keep it up with Kardashians”). Sestre koje su smorile ceo svet svojim pojavljivanjem i rijaliti bljuvotinama. Međutim, svaka od njih iskoristila je brend svojih prezimena i napravila neku biznis priču, ali samo jedna od njih je napravila – sjajnu biznis priču. Devojka se upustila u izradu kozmetike i napravila pravi boom. Žene širom sveta načisto su “poludele” za njenim setom za punije usne kojeg čine olovka i sjaj.

Zanimljiv detalj je da je jedino mesto gde njenu kozmetiku možete da kupite – online. Nijedna parfimerija u Severnoj Americi ne prodaje njene proizvode. Na ovaj način ona je začinila dodatno celu marketinšku priču ovakvim potezom. Ekskluzivnost uvek prodaje dobro robu. Ovaj set je još uvek nemoguće naručiti u Srbiji, ali oni koji baš žarko žele da probaju ovaj proizvod, nađu način da dođu do njega. Oni koji imaju nekoga u zemljama sa famozne liste sajta za pošiljku, jednostavno mogu da naruče proizvod na njihove adrese.

Zašto su Kylie Jenner olovka i sjaj za usne tako posebni?

Ono što mnoge dame širom sveta tvrde je, pre svega sjajna tekstura olovke. Nanosi se neverovatnom lakoćom, a linija koja ostaje je puna. Idealne je masnoće pa se prosto lepi za usta. Ima i onih koji tvrde da olovka čak ima moć hidratacije i da nikada ne isušuje usne.

Druga, još važnija stvar je ta da set ispunjava obećanja sa reklame. Usne dobijaju magičnu punoću samo nakon nanošenja olovke. Sjaj samo dopunjuje celu sliku bombastičnih usana.

Varijetet boja nije ogroman, što ima svoje dobre i loše strane. Biće manje dilema oko odabira boje, a s’ druge strane, boja koju naručite oduševiće vas kvalitetom. O tražnji ovog proizvoda najbolje govori post na određenim bojama online – OUT OF STOCK. Toliko se naručuju da je prosto nemoguće namiriti tržište. Potražite ih i uverite se sami, o popularnosti ove novopečene kozmetičke kuće!