Search for content, post, videos

Kožne rukavice su must have ove sezone

kozne rukavice

Kožne rukavice su deo modne istorije od njenog samog začetka. Ljudi su oduvek imali potrebu da zaštite ruke prilikom rada ili vremenskih neprilika. Danas su one obavezni deo asesoara, a ove jeseni i zime u trendu su kožne rukavice. Velike dizajnerske kuće su pokazale svoje modele za dolazeću sezonu, a mi vam predstavljamo neke od njih.

kozne rukavice za jesen/zimu 2016/2017

kozne rukavice

Ove sezone kožne rukavice menjaju nakit u potpunosti. Klasični modeli, bez dodataka, u svim duginim bojama govore dovoljno i bez drvenih i metalnih privezaka. Dužine do lakata i iznad njih, učiniće da zasijate holivudskim glamurom iz ’50.-ih godina. Modeli su nešto svedeniji, ali zato boje nadoknađuju manjak šara i printa.

kozne rukavice

kozne rukavice

Nešto ekstravagantniji modeli za hrabrije dame predstavljaju mešavinu rukavica i nakita.

Krzneni detalji na kožnim rukavicama su ove sezone potpuni promašaj, ali je zato raw style apsolutni trend.

Bajkerski modeli sa izrezanim prstima i dodatkom nitni mogu vas učiniti primećenom i u trendu. Za dame koje neguju klasični, ženstveni stil kreatori nude rukavice ukrašene kristalima.

kozne rukavice

kozne rukavice

Kratke kožne rukavice sa dugmićima i rajsfešlusima su potpuno zaludele svet. Što se tiče ukupnog asesoara, pa tako i rukavica ove sezone je parola Što više to bolje. Šnale, bedževi, broševi, predimenzionarna dugmad- sve je to dobrodošlo kao deo rukavice ove sezone.

kozne rukavice

kozne rukavice

Ono što je primećeno je da su i printani modeli izuzetno veliki hit. Kožne rukavice od zmijske i krokodilske kože daće vam dozu urbanog šika za predstojeće hladne dane.

Preporuka modnih kreatora je da za jesenji period odaberete rukavice bez postave, a za hladnije zimske dane one sa krznenom postavom.