Search for content, post, videos

Krvna grupa otkriva karakter i temperament žena

krvna grupa

A koja je vaša krvna grupa? Nemojte se iznenaditi ukoliko je ono što piše u tekstu o vašoj krvoj grupi veoma precizno.

Usput, u Japanu se i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.

krvna grupa

krvna grupa

Ako imate RH negativan faktor krvne grupe, vi niste sa ove planete

0 krvna grupa

Žene ove krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima vrlo su ljubomorne i strastvene. Dominantne i jake ličnosti. Ove predstavnice lepšeg pola pokušavaju u svemu da kontrolišu svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će pokušati da je prevari, to biti teško ostvarivo. Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vredi napomenuti da među uspešnim, poslovnim ženama, i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom. Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, i često aktivno sudeluju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema deci se postavljaju prijateljski, a svoje ambicije ostvaruju i preko supruga i dece.

A krvna grupa

Ova krvna grupa je vezana žene koje odlikuju strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinovane. Pre svega, ove žene cene urednost i komfor. Uvek teže ka beskonfliktnom rešavanju problema. Ali, pri svemu tome, nosioci ove krvne grupe vrlo su tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su stidljive. Poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povređene. Kao supruge su idealne. Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu pazi i podržava, ali i zahteva puno od njih.

B krvna grupa

Ove žene se odlikuju fleksibilnošću karaktera: odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dvije krvne grupe, one ne vole ni da budu vođe niti da su potčinjene. Ali, znaju vrlo dobro da izvuku korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost. Takve žene se odlično snalaze u društvu. Vole flert. Ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog spola. U ljubavi očekuju nežnost i zadovoljstva, sreću i vernost, kao i stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe su jako osećajne i uravnotežene. Vrlo su taktične, pristojne i poštene. Pritom, ove dame vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene često su voljene. U ljubavnim odnosima one su vrlo iskrene. One obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema deci, blage su, i nisu zahtevne. Uspešno nalaze meru koliko mogu biti prijatelji svojoj deci.

Izvor:Mislipozitivno