Predlozi za kićenje novogodišnje jelke 2017.

0
120
Predlozi za kićenje novogodišnje jelke 2017.

Konačno kićenje jelke. Novogodošnji i božićni praznici donose entuzijazam i bezbrižnost u naše domove. Predivno doba godine koje brige prefarba svetlošću lampica. Užurbanost i planovi, nova nada, pokloni. Da, pokloni. Paketići. Opšta radost.

Ako ste ove godine rešili da se ponovite ukrasima za jelku, evo nekih osvežavajućih predloga za svačiji ukus.

Rustika

Rustična jelka za romantičare i one koji su svoj dom opremili antikvitetima. Uz ovakvu jelku najlepše idu čaj i “old school shortbread” keksići, oni sa puterom iz limene kutije. Jedina bolja opcija su vanilice i čaj.

jelke
rusticna dekoracija jelke

Biblioteka jelka

Za ljubitelje knjige i one koji žele da promene raspored svoje biblioteke i usput naprave nešto lepo i originalno, sjajan predlog. Ako ste vlasnica knjižare ovo će biti pun pogodak za izlog. Biće zanimljivo slaganje, ali posle sve to treba i rasklopiti…

biblioteka jelka
neobicne jelke 2017

Zimska idila

Ova scena podseća na srećnu porodicu sa reklame za deterdžent, ali je klasično lepa i svedena varijanta. Nepogrešiva i pomalo dosadna. Za one koji se plaše da nešto slučajno ne urade pogrešno. Ko voli nek izvoli.

jelke 2017
boring jelka

Bambi na ledu

Originalno i potpuno zimski. Zov šume i zaleđenog jezera. Jedino je tamo sve ovako belo i u ponekom crtanom filmu. Za perfekcioniste i one koji imaju opsesivno kompulzivni poremećaj čistoće. Stvarno je prelepo !

christmas-decoration-ideas-2017-christmas-ornaments-xmas-decorations-christmas-decoration-made-from-birds-and-feathers-1

Mmm Ljubičaste jelke

Ljubičasta je uvek svečana, nekako aristokratska, iako nije bas najsigurnije da je to neki pozitivan atribut. Što se tiče jelke, može da se kaže da je ova ljubičasta varijanta otmena, sveža i zabavna. Najjači predlog ove nedelje!

jelke 2017
ljubicasta jelka