Search for content, post, videos

Kabanica – trend koji pomera granice mode

kabanica

Kabanica je ove sezone dobila potpuno novo ruho, prilagodila se trendovima i na velika vrata ulazi u svakodnevnu upotrebu. Ona više nije samo gumena zaštita od kiše. Kabanica je postala modni izraz koji vam omogućava da izgledate lepo čak i kada vam vremenske prilike to ne dozvoljavaju. A velika imena modnog dizajna su se prihvatila izazova ulepšavanja kabanice.

Sjaj, krojevi i boje su prošetali ove sezone modnim pistama i brzinom svetlosti dizajnirane kabanice su pronašle put i do potrošača. Od onih elegantnih, preko ekstravagantnih i šik, do urbanih i modernih, među kojima ćete sigurno pronaći makar jedan primerak koji biste rado nosili.

kabanica u svim bojama

kabanice u svim bojama

 

Ukoliko negujete ovakav stil, kabanice dizajnirane da imitiraju kišne mantile su za vas pravi izbor. Klasičan kroj trench coat-a, modeli raznih dužina i boja će zadovoljiti i najizbirljivijeg estetu.

razni stilovi

razni stilovi

U zavisnosti od materijala koji se koristi za izradu i vizuelni identitet kabanice se menja. Važno je da ne propušta vodu, a mat boje daju ovom odevnom predmetu dozu vrhunske elegancije. Većina njih dozvoljava nošenje preko kaputa ili mantila, međutim izrađuju se sa i bez postave pa kabanica može da bude i jedini čuvar vaših ramena.

minimalizam upotpunjen detaljima

minimalizam upotpunjen detaljima

I velika dizajnerska imena potpisuju kabanice ove sezone. Njihovi modeli su nešto svedeniji, a o efektu je izlišno govoriti. Klasičan kroj izražen kroz materijal i boju priča sam za sebe.

kolekcija providnih kabanica

kolekcija providnih kabanica

Ako volite neon stil i futurizam u modi – ovakvi primerci su sjajan izbor za vas.

kabanice kao ponco

kabanice kao ponco

Za sve ljubitelje šarenila, tufni i karo printa tu su kabanice pončo kroja. Sa ovakvim komadom odeće ćete sigurno biti primećeni.

kabanice kao kaputi

kabanice kao kaputi

Klasičan kroj dugačkog kaputa i više nego dobro se snašao u ulozi kabanice. Modeli hladnih boja upotpunjeni žutim i zelenim detaljima razbijaju monotoniju kišne jeseni.

providne kabanice

providne kabanice

Veoma smelo i veoma dobro.