Search for content, post, videos

Izrada natalne karte je sve samo ne bacanje para

izrada natalne karte

Toliko je bezizlaznih situacija u životu, da svakog dana pomislimo kada će doći kraj. Hoće li više osvanuti dan bez brige i razmišljanja o nečemu što možemo ili ne možemo da rešimo. Najčešće se samo vrtimo se u krug.

Nekada je dovoljno da nas iznervira to što smo propustili zeleni talas u povratku s posla. Ceo dan nam prođe u znaku toga.

A ona mnogo važnija pitanja koja sebi postavljamo zahtevaju pravi odgovor. Da li smo sreli pravu ljubav, da li je naš brak onakav kakvim smo ga zamišljali… Da li smo ostvarili život koji smo hteli?

izrada natalne karte

Izrada natalne karte Nena Jankovic

Šta je to sinastrija, tj uporedni horoskop

Pitanja postavljamo sebi i oko dece. Da li će naći svoju sreću i pravi put uživotu… da li će završiti škole… I uopšte koliko smo postigli kao roditelji.

I naravno za kraj, da li vodimo računa o sebi? To je možda i najvažnije pitanje, koliko smo zaista u jednom danu, u toku svog života posvećeni sebi? Da bismo osetili olakšanje i krenuli u rešavanje naših problema, moramo prvenstveno da dobijemo odgovore na pitanja. Moramo da znamo šta je to što nas muči, pred kojim problemima osećamo da smo nemoćni. Da li da nastavimo dalje sa nekim ili ne, šta možemo da očekujemo od sebe na životnim poljima novca, posla, zdravlja i što je najvažnije ljubavi.

 

 

Ponekad je dovoljno sat ili dva da provedete sa pravom osobom i do tih odgovora dođete. To je vreme uloženo u sebe, u rešavanje nedoumica, dilema, vreme uloženo u novu sliku svog života. Astrologija otvara puteve, daje jasnu sliku situacija i stanja u kojima se ljudi nalaze. To je onih sat vremena nakon kojih kažete “wow, jel moguće da sam to ja, ceo život se pitam u čemu je stvar?!”

Kada tražite astrologa, najvažnije od svega je da “kliknete” sa njim. Jako je bitno da se osećate komforno pored osobe koja će upravo ući u najintimnije sfere vaših života. A u kuću ne puštate baš svakoga, zar ne? Kada ste sigurni da želite da dobijete prave odgovore na svoja pitanja izbor astrologa će biti jednostavan. Astrolog bi trebao da vas uputi na ispunjenje potencijala iz vaše karte. To znači, da vam on može dosta pomoći oko donošenja odluka šta i kako trebate dalje da radite na poljima u kojima želite promene.

 

Nena Janković, vrsni astrolog inače vaspitač po zanimanju, gostujući u emisiji na Tesla TV, predstavlja pre svega astrologiju kao pravac i lek. Otkriva šta koji znak može da očekuje u ovoj godini na najvažnijim životnim poljima. I što je najinteresantnije odgovara na najčešća pitanja i zablude u vezi sa svakim znakom zodijaka. Igra istine. Da li sve muške Vage varaju? Možemo li da verujemo Ribama? Da li su sve škorpije perverzne?…

 

 

Astrolog Nena Janković

izrada natalne karte

 

 

 

Toliko toga sam primenila od onoga što ste mi rekli, presrećna sam, ne možete da verujete koliko ste mi pomogli….

Magdalena

 

izrada natalne karte

 

 

Ja sam konačno odlučila da prestanem da se mučim u vezi koja me ubijala. Da vas nisam na vreme srela, veliko je pitanje koliko bi to dugo trajalo! Koliko bih samo izgubila emocija i vremena na pogrešnog čoveka…

Sanja

 

 

 

Najpreciznije tumačenje natalne karte ikada. Pola stvari od onoga što ste mi rekli se već izdešavalo. Nemam običaj da ostavljam komentare, ali ovoga puta sam morala. Zovem vas za konsultacije. Pozdrav.

Vesna