Search for content, post, videos

Ivan Ivanović zaista ukida javnu prostituciju zvanu “starlete”!

ivan
ivan

ivan ivanovic

Da li treba svi da proslave na trgu i da dočekaju Ivana Ivanovića kao narodnog heroja? Ukoliko su navodi tačni, i Ivan održi reč, da Prva više neće biti zvanični makro takozvanih starleta, onda svakako jedno veliko DA!!! On bi zaista mogao da bude proglašen za nosioca spomenice kulture. Presrećni su svi normalni i zdravi ljudi, a pogotovo roditelji, čija deca neće više do te mere biti izložena šundu! Još da se ukinu zvezdice i ostali rijaliti programi koji podrzaumevaju takmičenje najmlađih i Srbija će zaista kulturno procvetati! Svi držimo dah, dok ovo ne počne da se primenjuje u programskoj praksi Prve televizije. Ima jako puno ljudi koji prosto ne mogu da poveruju u ovu vest! Prenosimo ponovo vest jer je više nego vredna pomena!

Naime, Ivan Ivanović je nedavno postao urednik zabavnog programa, a prva mera koju je uveo bila je ta da se ove starlete više ne pojavljuju na ovoj televiziji.

Ivan Ivanović kaže da nema ništa protiv starleta, ali smatra da njihove pojave nisu dobre za omladinu.

Ivan je novinarima Prve rekao da ne smeju da zovu starlete u emisije. Održao je nedavno sastanak na kojem je saradnicima naglasio da želi da zabavni program bude popunjen drugačijim sadržajima. Rekao je da zabranjuje da se starlete pojavljuju na TV Prva, jer smatra da one nisu dobar uzor mladima – kazao je izvor blizak voditelju.