Search for content, post, videos

Istetovirajte mi bore, ne mogu više da budem rob koenzima

bore su lepe
bore su lepe

bore su lepe

Bore su najgora stvar koju život može da vam donese. Nesaglediva industrija uroćenja protiv starosti nalaže da je besomučno konzumiramo i obećava da će nam omogućiti da izgledamo kao devojčice i u sedamdesetoj godini života. Pomerila se granica početka korišćenja antioksidant krema. Došla je otprilike do toga, da devojčice u predpubertetskoj fazi treba već da počnu da vode računa o svojoj koži u smislu bora.

Ako imate ćerku koja prelazi kod nastavnika od učiteljice, vreme je da šerujete s njom kremu za lice. Slobodno ignorišite starosnu dob za koju je krema predviđena, dok vaše dete stasa do toga, ovaj će proizvod već spadati u baby kozmetiku.

I sada nije više samo krema antiage. Tu su sapuni i razni kozmetički proizvodi za lice i telo koji obećavaju zaustavljanje isteka roka trajanja vašeg tela. Ne samo da treba da nanosite kreme na lice koje će vam ispeglati bore, već je nužno jesti i antiaging hranu. Zar nije onda manji trošak namazati na parče hleba skupocenu “La Preirie diamond” kremu i to pojesti, nego trošiti silne novce na hranu plus kozmetiku? Namažite sebe i spolja i iznutra. Jednako su važni koža i unutrašnji organi.

Antioksidirajuća hrana je takođe stvar tromesečnog trenda. Od aronije i raznih jagodica bobica koje rastu na najnepristupačnijim obroncima Himalaja do maslačka koji raste širom zemaljske kugle. Kada bi jeli sve što nam “stručnjaci” preporučuju i mazali sve što nam kozmetički gurui nude, život bi nam se najverovatnije ugasio nakon 24 sata. Otrovali bismo organizam, ali bi postali mladi.

Taj rikverc u starenju je čudna pojava, prosto je neverovatno koliko se ljudi plaše prolaznosti.

Trend je sada takav da i mlade devojke ispod 30 godina podvrgavaju svoje lice neverovatno invazivnim tretmanima. Od silnog botoksa, nestadoše grimase. Patkoliki roboti, prestravljeni od života i svi liče jedni na druge. Nije moguće prepoznati neku poznatu ličnost novije proizvodnje na prvi pogled. Savršeni nosevi, usta natečena, grudi veličine glave, nadograđena kosa, nokti, trepavice i na sve to nadodaju sočiva u boji. Plus, zabranjeno pokazivanje znakova starenja.

Prava su egzotika lepe žene koje nisu urnisale svoja lica i tela nepotrebnim plastičnim operacijama. Nije strašno uraditi neku intervenciju na sebi, ali promeniti lični opis noževima ima neobičnu psihološku pozadinu. U najmanju ruku. Robijanje trendovima i kasapljenje tela zbog toga, trebalo bi da ima ustaljenu dijagnozu u vidu šifre. Tim ljudima je neophodna pomoć, a ne eksponiranje pred milionskim auditorijumom. Sve mame i bake su lepše od CHER.