Grejači za uši – moda koja štiti od hladnoće

0
138
Grejači za uši - moda koja štiti od hladnoće

Zima nije nikakva prepreka da izgledate lepo. Iako ne bi trebalo biti rob konzumerizma i trčati suludo za svim novitetima koji se pojave na modnom tržištu, grejači za uši imaju naš glas. Iz nekoliko razloga. Prvi je što su zaista topli. Drugi je što vam omogućavaju da imate frizuru koja se neće pokvariti, kao što se to desi ispod kape. A treći, i možda najvažniji, zaista nisu skupi. Iako su se pojavili na tržištu pre koju godinu i danas su veoma atraktivni. Postoji nebrojeno mnogo modela od kojih ćete sigurno pronaći i neki za sebe.

Pleteni

pleteni grejaci za usi
pleteni grejaci za usi

Bilo da su skroz pleteni ili da imaju kombinaciju vune i krzna, ovakav vid zaštite od hladnoće je dvostruko efektan. Pored toga što je lep, on zaista i greje. Modeli i boje su raznobojni, na vama je da odlučite koji će biti vaš.

Krzneni

krzneni grejaci za usi
krzneni grejaci za usi

Nešto elegantnija varijanta, sa duže ili kraće sečenim krznom. Kombinacije boja i dezena su velike, bilo da se odlučite za potpuno jednobojne ili za višebojne. Efekat primećenosti ćete sigurno postići, a i biće vem toplo. A to je najvažnije kad je hladno.

Dezenirani

dezenirani grejaci za usi
dezenirani grejaci za usi

Ukoliko ste spremni da se igrate sa modom, grejači za uši koje izaberete mogu biti u obliku nekih životinja. Iako mogu da izgledaju pomalo infantilno, postoje i oni primerci koji veoma dobro stoje odraslim osobama (a da one pri tom ne izgledaju smešno). Naš izbor je, ovog puta, panda.

Grejači za uši kao nakit

grejaci za usi kuce Dolce & Gabbana
grejaci za usi kuce Dolce & Gabbana

Od ovog modnog dua ništa manje ekstravagantno nismo ni očekivali. Za zimsku sezonu su nam ponudili grejače za uši koji na rajfu imaju drago kamenje. Takođe, ove modne slušalice imaju i izlaz za telefon pa možete slušati i muziku preko njih. Svaka čast, momci, opet ste nas oduševili.

Ugg grejači za uši

ugg grejaci za usi
ugg grejaci za usi

Australijska modna kuća koja se proslavila čuvenim čizmama nam je za ovu zimsku sezonu pripremila grejače za uši od najrazličitijih materijala. Mešavina krzna, kože i vune, obogaćena kopčama i nitnama daje ovim grejačima za uši poseban šmek. Svedeno, a efektno.