Ona nije savršena. Nisi ni ti. I vas dvoje nikada nećete biti savršeni.

0
77
Ona nije savršena. Nisi ni ti. I vas dvoje nikada nećete biti savršeni.

Ona nije savršena. Nisi ni ti. I vas dvoje nikada nećete biti savršeni. Ali, ako te može nasmejati bar jednom, naterati te da razmisliš dvaput, ako priznaje da je čovek, i da greši, ostani uz njega i pruži mu najviše što možeš.

dvoje
dvoje sjedinjenih

On neće citirati stihove, on ne misli o tebi svaku minutu, ali on daje taj deo sebe, koji ti možeš da uništiš, i on zna to. Ne pričinjavaj mu bol. Ne pokušavaj da ga promeniš. Nemoj da očekuješ od njega više nego što on može pružiti. Ne analiziraj.

Nasmej se, kada te čini sretnom, viči na njega kada te nervira. Poželi ga i kada on nije pored tebe.

Idealni muškarci ne postoje, ali uvek postoji jedan, idealan za tebe.

Možda joj nećeš biti prvi muškarac, ni posljednji, ili jedini. Volela je pre tebe, i možda će voleti i posle. Ali, ako te sada voli, zar je bilo šta drugo bitno?

Otvaraš svoje srce iako znaš da jednog dana može biti slomljeno. U tom otvaranju  doživljavaš ljubav i zadovoljstvo koje nikad nisi mislio da je moguće. Uviđaš da je ranjivost jedini način da svom srcu omogućiš da oseti pravi pritisak koji je toliko stvaran da te plaši.

Stvari, koje te nikad pre nisu zanimale, postaju fascinantne jer znaš da su toliko važne toj osobi koja ti je posebna. Misliš o toj osobi u svakoj prilici i u svemu što radiš. Prisećaš ih se uz  stvari kao što su bledoplavo nebo, nežan vetar, pa čak, i olujni oblak na horizontu.

Ako je idealna (žena), neće biti laka. Jer ako je laka, neće biti idealna. Ako je zaslužuješ, nećeš odustati. Ako odustaneš, ne zaslužuješ je. Prava istina je, svaka će te povrediti, tvoje je samo da nađeš onu zbog koje vredi patiti.

Istina je da će te svako povrediti. Važno je samo pronaći one koji su vredni patnje.

Kažeš da voliš kišu, ali koristiš kišobran da bi hodao po kiši. Voliš Sunce, ali tražiš hlad kada ono sija. Kažeš da voliš vetar, ali kada puše zatvaraš prozor. Zato sam i uplašen kada kažeš da me voliš.

 Duboko verujem da samo jednom u svom životu nađeš ljude koji su u stanju da ceo tvoj svet okrenu naopačke.

 

Delićete nade u budućnost, snove koji se nikad neće ostvariti, ciljeve koji se nikad nisu ostvarili i brojna razočarenja kojima će vas život počastiti. Ne možeš izdržati da im ne kažeš kad ti se nešto divno dogodi, jer znaš da će s tobom podeliti tvoje uzbuđenje.

Pronalaziš snagu u spoznaji da imaš srodnu dušu koja će ti ostati verna do kraja života. Život ti izgleda potpuno drugačiji, uzbudljiv i vredan življenja. Tvoja jedina nada i sigurnost je u uverenju da su oni deo tvog života.

Izvor: Atma.hr